Diyorlara kulak asmamak lazım.Gökdemir inşaatın sitesinde Dodurga ile ilgili bir bilgi göremedim.sitesinde Yaşamkent alacaatlıdan bahs ediyor.
Bu parsel bizim bolgemizde degil. Daha yukarida
Burası bizim planımız içinde değil
Daha dün akşam bu tabelanın önünden geçtim. Bu proje bizim plan içerisinde. Arsa sahibiyle konuştum Ağustos'ta başlamaları gerekiyor dedi projeye. Bilenler bilir köyün girişinde yüzme havuzunun yanındaki
Videodaki yapılar daha hoş yapmış Dodurga - Alacaatlıyı. İyi reklam oldu bizim için.Mansur Yavaş X te açıklama yapmış Dodurga ile ilgili.
Bilmeyende öğrendi çok haklısınız reklamın iyisi kötüsü olmazVideodaki yapılar daha hoş yapmış Dodurga - Alacaatlıyı. İyi reklam oldu bizim için.![]()
Adam bir yerde haklı. Rant uğrunu bu bölgelerin imarları bu şekilde çıkartıldı. Rantın yanında nüfus yoğunluğunuda aşırı yükseltti. Mesela çoğu kişi 150m2 sınırına itiraz etti, 150m2 sınırının olmadığını bir hayal edin. En az 1,5 kat daire sayısı artardı. 100 daire yapılacak parsele 150 daire yaparlardı. Haliyle göç edecek nüfusta 1,5 kat ama sorunlar en az 2 3 kat artıp bölge yaşanılmaz duruma gelirdi.Mansur Yavaş X te açıklama yapmış Dodurga ile ilgili.
Dikmen, çankaya, yıldız, esat, seyran, mamak … liste uzar gider. Apartmanların dip dibe olmasını bende hiç sevmiyorum. Pencere açarsın esmez, yan binadaki komşunla balkondan balkona sohbet edersin, aracına park yeri bulamazsın vs vs. Sırf bu yüzden bende kısmet olursa dodurgaya taşınmayı düşünüyorum. Umarım çevre düzenlemesini ellerine yüzlerine bulaştırmazlar.Ben Mansur beye kesinlikle katılmıyorum . Cebeci , maltepe , Esat , vs. 28 kat değil ama yeşil alan nerede . Beş katlı apartmanlar yan yana , gecekondudan beter durumda .
Dodurgada ise çoğunluk parseller on bin metrekareden büyük .
Bunlar düzenli siteler halinde yapılaştığında , 28 kat blok olacak ama etrafı boş olduğundan , çok daha fazla yeşil alana müsait yerler olacaktır .
Çok büyük yeşil alanlarıyla , Ankaranın en büyük gölet projesiyle ,
Mansur başkan bunları yaparsa , Dodurga ; Ankaranın en düzenli siteleriyle yoğrulmuş , en nezih semti olacaktır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.