umarim yaparlarda insanlar gölette sandaldi, bisikletti agaçlarin gölgesinde zaman geçirir.Yapay golet ve çevresi ile ilgili yorumlarınız nedir.
umarim yaparlarda insanlar gölette sandaldi, bisikletti agaçlarin gölgesinde zaman geçirir.Yapay golet ve çevresi ile ilgili yorumlarınız nedir.
Bodrum kapalı alandan sayılmıyor diye biliyorum. Birde ticariden kasıt 2+1 veya 1+1 de var sadece dükkan olarak dusunmeyinBeyler bir sorum olacak size. 50 lik Bulvarda 500 metre yerim var diyelim. Bunun yüzde 40 ı ticari ya hani. Bu da 200 metreye tekabül ediyor. Bu 200 metre zeminden olacak değil mi? Tutup da 100 metre bodrum 100 metre zaminden verilmez. Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Yapay gölet plan notlarında belediyenin insiyatifinde ve projesi belediye tarafından yapılacak diyordu.Yapay golet ve çevresi ile ilgili yorumlarınız nedir.
Nereden duydunuz acaba?Altyapı için ASKİ nin en kısa sürede ihaleye çıkacağını duydum. Öncelikle 6.5 km 50 lik bulvardan başlayacaklarmış işe
Evet muteahhitlerden yeterince talep olmadan altyapiyi yapmiyorlar diye biliyorum ben deAbi altyapı inşaatlar başlayınca yapılır.
bugünkünü izlemedim. Belki ek gündem felandır. Velevki onaylandıysa yine sorun yokbugünkü toplantıda 28 ve 29 bügün daha oyladılar onaylandı dünkü oylanan neydi
50’lik bulvar harici yerler biraz bekler gibi. Süresini bilemem, 6 ayda olabilir 2 yılda.29956 parsel e ne zaman gelir inşaatlar.. şanslimidir yoksa çokmu beklemesi gereken bir yermidir...
siz resmi kat karşılıgı imzaladınızmıHepimize hayırlı olsun artık yerlerimiz gerçek anlamda imarlı artık belediyeden ruhsat bekleyeceğiz artık derdimiz mütahit bulmak oldu benim ki hazır mesela nasip olursa şükür inşallah belediyede bizi üzmez çünkü artık kendi çözüme ulaştırdı işi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.