Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 146 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,901
Ada parsel ver diyorum vermiyorsun. Afaki 4700 MT var diyorsun metresi de 40 diyorsun. Bana Ada parsel ver ederi neyse alıyorum. ( Piyasa fiyatı) Ya sana çöp bir parsel kitlemisler elinde patlamış. Yada sen gerçek değilsin. Teklifim geçerli Ada parseli ver ederi neyse paran hazır.

• #2,904
Varsa dodurgadan şikayeti satacaksa satsın yoksa boş boş tatava yapmasin. Zamanımızı harcamayalim.
Bu arada üslup ve edep bilmeyeni de engelledim. Kimse arkadan havlayip durmadin.

• Beğen
Tepkiler: SOLEY ve Ümit
  • #2,905
Her zaman saygı çerçevesi de kişilerle mesajlastik. Ama sahsimla uslupsuz konusulursa haddini bildiririm. Ben öyle çakma hesap falanda değilim. Kimseye zorumuz yok lakin edepsizlikte kabul etmeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #2,906
Sayın sayın yönetici girin eskiyi mesajlarını tamamına bir bakın kimlerin hep fitne fesat üç kağıt dolandırıcı oldu ortadadır ve biz burada herkesle muhatap olmak zorunda değiliz varsa herkesle didişip rahatsız eden dolandırıcı üç kağıtçı lütfen atın

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve Ümit
  • #2,910
Çok tşk ederim sayın moderatör 🙂. 👍🏼🙏🏼

Son düzenleme:
  • #2,913
En gergin konu burası galiba. Millet buraya girip günün stresini mi atıyor nedir anlamadım 😁

• Haha
Tepkiler: Rime
  • #2,914
Bu arada humman bey adını değiştirip Maybe yapmış.Farklı hesapları var sanıyordum sonuçta her ikisinden de kurtulmuş olduk.

• #2,915
Hayırlısıyla önümüzdeki ay imar onaylanıp tamamlansaydı da en azından bundan sonra kat karşılığı sözleşme vesaire konuşmuş olurdu 🙂

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #2,917
Hayırlısıyla önümüzdeki ay imar onaylanıp tamamlansaydı da en azından bundan sonra kat karşılığı sözleşme vesaire konuşmuş olurdu 🙂
Bu seferde %50 çok burası Kadıköy mü %30 a anca anlaşırsınız diye tartışma çıkarırdı

• Beğen
Tepkiler: mmc
  • #2,918
Kim ne tartışma çıkarırsa çıkarsın ,
görünen köy klavuz istemez .
Yerinde , zamanında doğru hamle yapacak olan ; arsa sahipleri zaten yüzde ellinin altını konuşmak dahi istemeyeceklerdir .
Mütahhitlerin boş dolduruşlarına gelmeyeceklerdir .
ANKARADA BAŞKA DODURGA YOK .

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve Ümit
  • #2,919
isteyen %50'ye versin isteyen %30'a. Bunlar herkesin kendi tercihidir ve kendisini ilgilendirir. Ama dodurganın imar durumu buradaki herkesi ilgilendirir. O yüzden her yazılana cevap vermeye, özellikle agresif cevap vermeye gerek yok.

Bende başkaları gibi arada kisisel fikirlerimi paylaşıyorum. Mesela %50 altina vermem diyorum ama tabiki o an şartlar ne olur, neyi gerektirir bilinmez. Belkide %45'e koşarak atlayacagız.

Buranın paylasım ve bilgi endinmek için oldugunu unutmayalım. :giggle:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.