B
Brktnc
Dodurga’da alt yapıyı yeni imar planına göre yaparlar inşallah
Siz şimdiye kadar nerdeydiniz.veya önceki adınız nedirKimin hangi hesapla ne yazdığı, neyi kastettiği de açıkçası beni ilgilendirmiyor.
İstediğin kişiye, istediğin suçu gönül rahatlığıyla yöneltebilirsin.
Hatta bu tartışmalar imar sürecine fayda sağlayacaksa, bence gayet yerinde olur.
Ben bu uyarıları buraya ceza almış biri olarak yazıyorum. Belki acemice davrandım ve yakalandım.
Siz daha şanslı olabilirsiniz.
Böyle bir şey yapabilecek birisi çıkmayacak, boş palavra bunlar. Tck 136 vd. Uyarinca ceza almayı kim göze alır. Veya iftiradan. Buyursunlar bakalım.Burada bir kişinin adını-soyadını, hele ki “çıkar peşinde”, “para koparıyor” gibi suçlayıcı ifadelerle yazmak ciddi risk içerir.
Burası özel bir mesaj değil, kamusal bir alandır. Yazdığınız her şey ekran görüntüsüyle kayda geçebilir.
Bir kişiyi “şeref ve saygınlığını zedeleyecek şekilde” itham etmek → hakaret suçu sayılır.
3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası.
Bir kişiye haksız isnatta bulunmak, delilsiz suçlamak → iftira suçu.
Cezası: 1 yıldan 4 yıla kadar hapis, kamu görevlisiyse daha fazla.
Ayrıca kişi isterse manevi tazminat davası da açabilir. Forum yazıları bu davalarda delil olarak kabul ediliyor.
Kimseyi savunmak ya da engellemek için söylemiyorum. Ama “birinin ismini yazacağım” gibi çıkışlar, fark etmeden hukuki sürece dönebilir.
Şu Susuz/Belören en bahtsız yerleden birisi. Milletin paralarını gömdürdüler toprağa çok uzun zamandan beridir ne imarı geçiyor ne birşey oluyor. Olmadık dağ başı yerlere çok katlı imar izinlerini şakır şakır verdiler seneler geçtikçe burası böyle kaldı. Bari kullanılmayan bu arsaların üzerine güneş paneli kurdurunda ilkbahar yaz sonbahar aylarında bol bol elektrik üretilsin arsa sahiplerine de arsa kullanım kirası ödensin. Vizyonlu bir belediye başkanı olsa buralardan bolca ek gelir elde eder belediye bütçesini rahatlatır.Beni eski wow forumdan, WhatsApp Telegramm gruplarından bilenler bilir, özellikle belören forumundan.
Ben 6 senedir kaynak olarak direk işin mutfağında olan dostlarımdan haber alırım, daha bir kez bile yanlış bilgi vermediler.
Belören'de milleti ketenpereye getirmeye kalkışan plancının tüm yalanlarını da ismiyle yazdım, bir kez bile inkar edemedi.
Benim yazdıklarımı imar müdürüne gösteriyorlar, adam gık diyemiyordu,bunu teyit edenler de plancılar.
Dediğim gibi, teyit ettirip emin olursam kimseden çekinmem, arkasında duramayacağım lafı da etmem.
Bana özelden başka, forumda başka yazan fırıldaklar da gördüm
Şükürler olsun, 6 senedir hiç bir forumda lafımı geri alacak, tükürdüğümü yalayacak duruma düşmedim.
Şimdi haber almayı, teyit ettirmeyi bekliyorum. Doğrulattığım zaman asla geri adım atmam. Belki bin, belki 10 bin hissedarın kaderiyle, yatırımıyla oynamaya kalkan varsa, elimden geleni yapar, huzurlarını bozarım.
Bu lafa bakilirsa bunlar dodurgayi 10+ yil bekletebilir veya 0.5 emsale geri dondurebilir. Donup dolasip siyasilere mamasini verme konusuna geliyor olay. Bu siyasetcileri motive eden kimler var? Kimse yoksa degil 10 yil, 50 yil gecse bile dodurgadan bisey olmayabilir cunku 1. 18 milyon 2. nufus artis hizi artik eskisi gibi degilAnkara’nın imara açılan alanlarına baktığımızda, 18 milyon nüfusa yetecek kadar imar planı yapılmış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.