Evet lütfen görgü kurallarını aşan kelimeler kullanmayalım. Dileyen görüşünü paylaşıyor. Kimseden bir sorunun cevabını tam bilmesini beklemiyoruz, buna hakkımız da yok zaten. Kendi adıma, görüş ve bilgi paylaşan tüm kullanıcılara teşekkür ederim.Kullanılan kelimelere biraz daha özen gösterelim lütfen. Her söylenene cevap vermek zorunda değil kimse. Ve her söylenilende doğru çıkamayabiliyor malesef. Sonuçta sürece kendimiz yön vermiyoruz. Tepkisi olan belediyelere dilekçe verir üzerine düşeni yapar. Burada fikir paylaşımı yapıyoruz ki dorumun amacıda o.
Yazalım.diğer konuların yeri burası değildir.diğer konuları burada yazmak ucuz kahramanlık olur.dodurga ile ilgili görüş yazanların ellerine sağlık olsunArkadaşlar burası Dodurga formu,Dodurga ile ilgili görüşleri
Bende aynı kanaatteyim.pay alamayanlar var banada banada diyorlar,ama atı alan Üsküdarı geçti imar sonuçlanmıştır .bananacılar uzatmaları oynuyor.bizimki filler tepişir çimenler ezilir olayıAldığım duyumu kısaca yazayım. Arka planda para kopartma peşinde olanlar var.
Belediye mi, yoksa sadece belli kişiler mi henüz öğrenemedim. Daha geniş bilgi alabilirsem buradan adları soyadlarıyla yazacağım. Umarım kulaklarına gider.
Haber aldığım kaynak, işi uzatmanın çok zor olacağı, önümüzdeki meclis toplantısında işin biteceği düşüncesinde.
Isimleri öğrenip bir diğer kaynaktan da teyit ettirebilirsem yazacağım.
Usulsuzluğun belgesimi olur.minareyi çalan kılıfına uydururSüreçle ilgili hepimizin farklı yorumları olabilir ama suçlama içeren iddiaları bu şekilde, belgesiz ve isim ima ederek paylaşmak sağlıklı değil.
İmar planlarıyla ilgili tartışmalar teknik, hukuki ve siyasi boyutlarda yürümeli.
Eğer gerçekten bir usulsüzlük, çıkar çatışması ya da şeffaf olmayan durum varsa, bu mutlaka belgeli şekilde açıklanmalı ve gerekirse hukuki yollara taşınmalı.
Aksi takdirde, sürece iyi niyetle dahil olan yatırımcılar, hissedarlar ve kurumlar zan altında kalır.
Saglikli olup olmadigina bu isten cikari zarar gorenler karar verir, geregini yapar.Süreçle ilgili hepimizin farklı yorumları olabilir ama suçlama içeren iddiaları bu şekilde, belgesiz ve isim ima ederek paylaşmak sağlıklı değil.
Eğer gerçekten bir ... çıkar çatışması ... varsa,
Ayakkabi kutularini mi gostermek lazim?bu mutlaka belgeli şekilde açıklanmalı
Cocuguna bir daire birakayim diye tum birikimiyle yatirim yapan duz vatandaslari bile tehdit eden seref yoksunu acgozlulere ne yapmak lazim acaba? 1 yil boyunca sallandiracaksin bunlari koprulerdeAksi takdirde, sürece iyi niyetle dahil olan yatırımcılar, hissedarlar ve kurumlar zan altında kalır.
Bizim gibi düz vatandaştan bile aldılar.alanı herkes çok iyi biliyor.aldıklarının bir kısmıylada utanmadan bağış yardım v.s yapıyorlarSaglikli olup olmadigina bu isten cikari zarar gorenler karar verir, geregini yapar.
Adi ustunde iddia. 100% gercek oldugu teyit edilseydi adi iddia olmazdi.
Ayakkabi kutularini mi gostermek lazim?
Cocuguna bir daire birakayim diye tum birikimiyle yatirim yapan duz vatandaslari bile tehdit eden seref yoksunu acgozlulere ne yapmak lazim acaba? 1 yil boyunca sallandiracaksin bunlari koprulerde
Hukuk hukuk olsa bu iyi olur derdim.Burada bir kişinin adını-soyadını, hele ki “çıkar peşinde”, “para koparıyor” gibi suçlayıcı ifadelerle yazmak ciddi risk içerir.
Burası özel bir mesaj değil, kamusal bir alandır. Yazdığınız her şey ekran görüntüsüyle kayda geçebilir.
Bir kişiyi “şeref ve saygınlığını zedeleyecek şekilde” itham etmek → hakaret suçu sayılır.
3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası.
Bir kişiye haksız isnatta bulunmak, delilsiz suçlamak → iftira suçu.
Cezası: 1 yıldan 4 yıla kadar hapis, kamu görevlisiyse daha fazla.
Ayrıca kişi isterse manevi tazminat davası da açabilir. Forum yazıları bu davalarda delil olarak kabul ediliyor.
Kimseyi savunmak ya da engellemek için söylemiyorum. Ama “birinin ismini yazacağım” gibi çıkışlar, fark etmeden hukuki sürece dönebilir.
Yapilasmaya engel olanlari kastediyordum. Burada yapilasmanin engellendigi acik ve net.Bizim gibi düz vatandaştan bile aldılar.alanı herkes çok iyi biliyor.aldıklarının bir kısmıylada utanmadan bağış yardım v.s yapıyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.