Bayramdan sonraya birakirlar herhalde. Izin alan cokHaftaya ABB meclis gündemi belli olur
Saçmalamışsın .Anlamadigim birsey var.
Dodurgada toplam degeri birkac milyar dolara varan mulk varsa
Bu mulk sahipleri neden is bitirici, medyaci, problem cozucu birilerini kiralayip, ilgili siyasetcilerin/burokratlarin sorun cikarmaya devam etmesini engellemiyor?
Sanki hak hukuk ulkesi burasi.
Maliniz varsa sahip cikacaksiniz.
Yoksa yerler.
Ellerinden gelse 100 maliniz varsa 99unu utanmadan yerler.
Anlamadigim birsey var.
Dodurgada toplam degeri birkac milyar dolara varan mulk varsa
Bu mulk sahipleri neden is bitirici, medyaci, problem cozucu birilerini kiralayip, ilgili siyasetcilerin/burokratlarin sorun cikarmaya devam etmesini engellemiyor?
Sanki hak hukuk ulkesi burasi.
Maliniz varsa sahip cikacaksiniz.
Yoksa yerler.
Ellerinden gelse 100 maliniz varsa 99unu utanmadan yerler.
Müteahit lerle görüşmeleriniz nasıl gidiyor ,Ben şuan mütahitlerle görüşüyorum bi yandanda biz alırız yerinizi kat karşılığı diyorlar demek ki artık bitti bu seneye kadar kimse arayıp sormamıştı
Hayırlı uğurlu olsun.Yüzde 50 ile anlaştık üzerinede bi miktar Nakit alacağım nasip olursa
Hisseniz parselin yüzde kaçı? Anlaşma imzaladınız mı?Yüzde 50 ile anlaştık üzerinede bi miktar Nakit alacağım nasip olursa
Hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın. Umarım prestijli bir firmadır. Kaliteli yapılar başlarsa bölgenin değeri ona göre şekillenir.Tek hisse kendimin komple parsel ön sözleşme imzaladık 2 emsal alacaatlı parsel tarafı
Hayırlı olsun hocam.Tek hisse kendimin komple parsel ön sözleşme imzaladık 2 emsal alacaatlı parsel tarafı
Mrb siz emlak ofisi misiniz yoksa muteahitmi. Bir de oran ve şartlar nedir 50 lik bulvar için. ( Benim parsel 50 lik bulvar türk konuttan gelince ilk kavsaktan sonra 2. ParselKat karşılığı vermek isteyenler bana ulaşabilir değerli arkadaşlar. 50 lik bulvarda.
Avukatım. Müteahit müvvekkilerimiz var isteyen olursa tanıştırabiliriz insanları. İnsanlar bekledi burda bende dahil olmak üzere uzun süredir. Artık herkes biran önce başlasın inşaatlar istiyor osman bey.Avukat olduğunuzu sanıyordum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.