Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 123 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,441
parselin plancıyla alakası olmasının ne zararı var? bu plancıyla sözleşmesi olan hissedarları ilgilendirmez mi sadece?
Isin hukuki tarafini bilmiyorum. Planci ilgili hissedardan alacagini alamazsa tapuya serh koydurabilir belki veya o turden engeller cikarabilir. Bu da diger tum hissedarlari etkileyebilir

• #2,446
10 gün süre girdi gene sanırım bilgisi olan varsa versin komisyon 10 iş gününde onay yada red

• #2,447
Komisyon red ya da onay verince tekrar gündeme gelecek mi anlamadım vallaha bu nasıl bir iş

• #2,450
İmar bayındırlık komisyonu başkanlık yazsına göre rapor çıkartacak daha sonra İmar bayındırlık raporu Abb meclisine tekrar gündeme gelecek daha sonra da onaylanacak önümüzdeki ay karar çıkar gibi

• #2,452
Yine mi gol değil??
Bu söyledikleriniz normal süreç mi?
Bilen arkadaşlardan cevap rica ediyorum.

• #2,454
Aylık %5 yıllık %60 faiz
100 m2 arsa x 1250 = 125.000 TL ana para
125.000 x 0,6 = 75.000 TL yıllık faiz
5 yıl maksimum faiz = 5 x 75.000 = 375.000 faiz
125.000 + 375.000 = 500.000 TL
500.000 / 100 = 5.000 TL/m2 (tescil tarihinden sonra 5 yıl geçtiğini farz edersek)

Faiz zaman aşımı 5 yıl değil mi?

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.