A
Adill
Şahsi adına olmasada başkasının adına yada şirket adına vs vardır kendi paylarını nasıl topladı ozaman
Planlamacı paylarını teslim almadığını biliyorumŞahsi adına olmasada başkasının adına yada şirket adına vs vardır kendi paylarını nasıl topladı ozaman
Planlamacının , teslim aldığı paylar var ,henüz almadığı paylarda var .Planlamacı paylarını teslim almadığını biliyorum
Benim bildiğim planlamacının alacağı paylar ayrı bir parselde toplanmış.fakat daha planlamacı adına geçen hiç bir pay yoktur.ancak itirazlar kesinleştikten sonra o aşamaya geçilirPlanlamacının , teslim aldığı paylar var ,henüz almadığı paylarda var .
Benim parselimde planlamacının aldığı pay var .Benim bildiğim planlamacının alacağı paylar ayrı bir parselde toplanmış.fakat daha planlamacı adına geçen hiç bir pay yoktur.ancak itirazlar kesinleştikten sonra o aşamaya geçilir
Abb den haberiniz var gibi ,sizin haberiniz varsa lütfen yazarmısınızarkadaşlar plancıyı hissedarlaeı m2 leri bıraksanızda daha önümüzdekine baksak kesinleşmemiş planın hesabını yapıyorsunuz bi kesinleşssin sonra bakarsınız plancı m2 fln filan varmı haberi olan meclisten abb den şuan bunları konuşmamız gerekiyor
Elinizde var mı Abb gündemi
çb meclisi daha bir kaç gün önce toplandi. ABB mayis ayi meclis gündemine girmesi imkansiz. Ufak bir ihtimal olarak belki ek gündeme koyabilirler.Çankaya belediyesi ABB ye yazdık dedi ama yetişmedi heralde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.