Burada siyaset konuşmuyoruz, resim ne alaka?
Te'yitli bir bilgi ise mükemmel değil ,mükemmel ötesi bir durum..40 a yakın ruhsat başvurusu varmış
50 Metrelik Bulvara cephe arsalar 30 Bini aşmış durumda diyorlar.Herkese bol kazançlar şuan için alacak olan bile karda diyebilirim.10 milyona daire almaktansa arsa daha mantıklı diye düşünüyorum bu tâbi benim kendi düşüncem herkesin fikrine saygımız sonsuz teşekkür ederim.1,75 emsal konut ve 2,00 emsal konut + ticaret için sorunsuz parsellerde güncel m2 fiyatı ne durumda şu an bilgisi olan var mı?
sarı sitede 50'lik bulvarda 2 emsal konut + ticari 30 binin çok altında, mesala 18 bin-20 bin aralığında satılıklar var. inşaallah dediğiniz gibi 30 bini aşmıştır diye umut ediyorum bende. ama ilanlara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. acaba gerçek durum ne ?50 Metrelik Bulvara cephe arsalar 30 Bini aşmış durumda diyorlar.Herkese bol kazançlar şuan için alacak olan bile karda diyebilirim.10 milyona daire almaktansa arsa daha mantıklı diye düşünüyorum bu tâbi benim kendi düşüncem herkesin fikrine saygımız sonsuz teşekkür ederim.
Benim hissedarı olduğum bir parselde 1,75 emsal geçen hafta 100 m 22000 liraya aldığını bize noter yoluyla Şuf'a olarak bildirmiş bir alıcı. Parselde hissedar sayısı 17. Tabii bana rakam biraz şişik geldi. Ama ne kadar şişirecek. Büyük ihtimal 17- 18 bin liraya aldı.sarı sitede 50'lik bulvarda 2 emsal konut + ticari 30 binin çok altında, mesala 18 bin-20 bin aralığında satılıklar var. inşaallah dediğiniz gibi 30 bini aşmıştır diye umut ediyorum bende. ama ilanlara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. acaba gerçek durum ne ?
piyasanın nabzını elinde tutan birileri cevaplarsa çok memnun olurum bende.
İlave olarak bizim parsel Gökdemirlerin yapmayı planladığı parsele çok yakın bir konumda.Benim hissedarı olduğum bir parselde 1,75 emsal geçen hafta 100 m 22000 liraya aldığını bize noter yoluyla Şuf'a olarak bildirmiş bir alıcı. Parselde hissedar sayısı 17. Tabii bana rakam biraz şişik geldi. Ama ne kadar şişirecek. Büyük ihtimal 17- 18 bin liraya aldı.
Sari siteye göre bir tik fazla gibi duruyor. Ayrica 100m² 1 daire etmiyor ama yatirim yatirimdir. şufa hakkini kullanmak isteyen çikabilir illaki. Fiyat şişik olsa bile getirisini göz önunde tutunca alinabilir.İlave olarak bizim parsel Gökdemirlerin yapmayı planladığı parsele çok yakın bir konumda.
Emlakcıların ilanlarının çoğu gerçekçi değildir.müşteri olup iş ciddiye bindiği zaman orasını satmaktan vazgeçtiler,size başka yer satalım o da önceki fiyatın üç katı yani kendi akıllarınca müşteri çekmek politikası uyguluyorlar.sarı sitede 50'lik bulvarda 2 emsal konut + ticari 30 binin çok altında, mesala 18 bin-20 bin aralığında satılıklar var. inşaallah dediğiniz gibi 30 bini aşmıştır diye umut ediyorum bende. ama ilanlara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. acaba gerçek durum ne ?
piyasanın nabzını elinde tutan birileri cevaplarsa çok memnun olurum bende.
Sizin adresi nasil bulmus acabaBenim hissedarı olduğum bir parselde 1,75 emsal geçen hafta 100 m 22000 liraya aldığını bize noter yoluyla Şuf'a olarak bildirmiş bir alıcı. Parselde hissedar sayısı 17. Tabii bana rakam biraz şişik geldi. Ama ne kadar şişirecek. Büyük ihtimal 17- 18 bin liraya aldı.
Noter marifetiyle bulunuyor demek ki. Bana gelen mektupta 17 hissedarın tamamının adresi var.Sizin adresi nasil bulmus acaba
Aynen öyle. Ben sarı siteden 2 emsal olan ve fiyatı cazip olan bir ilanı 3 gün önce aradım. Açan kişi kem küm ederek fiyatı değişti, satıcı satmaktan vazgeçti dedi.Size ona benzer bir arsa bulabiliriz fakat fiyatlar bu fiyatlara değil gibi laflar edince adamın ilanı yemlik olarak kullandığını anladım kapattım.Emlakcıların ilanlarının çoğu gerçekçi değildir.müşteri olup iş ciddiye bindiği zaman orasını satmaktan vazgeçtiler,size başka yer satalım o da önceki fiyatın üç katı yani kendi akıllarınca müşteri çekmek politikası uyguluyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.