A
Arslann
Çankaya belediyesi altyapıyla ilgili yazı göndermiş dediler teyit edebilen varsa paylaşırsa seviniriz
DoğruymuşArkadaşlar Dodurga köyüne girerken solda havuz var. o havuzun olduğu parsel müteahhite verilmiş ben öyle duydum. Adamlar yaz aylarında kazmayı vuracakmış. Teyit edebilen olursa buradan paylaşırsan memnun oluruz.
Alt yapı aynı yıl içerisinde olmaz.en erken bu yıl yatırım proğramına alınırsa ancak gelecek yıl yapılabilir.çünkü bütceye konulmayan bir kalem için harcama yapılamazÇankaya belediyesi altyapıyla ilgili yazı göndermiş dediler teyit edebilen varsa paylaşırsa seviniriz
Parsel numarası kaç oluyorArkadaşlar Dodurga köyüne girerken solda havuz var. o havuzun olduğu parsel müteahhite verilmiş ben öyle duydum. Adamlar yaz aylarında kazmayı vuracakmış. Teyit edebilen olursa buradan paylaşırsan memnun oluruz.
Yapacak pek bir şeyin yok. Normal şekilde alım yaptıysanız davayı açan/açanlar ücretini ödeyip arsanızı alacaklar. Ne zaman almıştınız?Selam arkadaslar bende dodurgadan arsa almistim kucuk bir yatirim olsun dedik noterden ihtarname cektirdik 3 ayin bitmesine yakin şufa davasi acilmis okadar satlik yer var neyapmamiz lazim bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Fiyatlar geçen ay 10-11 civarıydı. Şimdi bakıyorum 13-15 lere çıkmış.İlanların artık 15 bin liradan girmesi fiyatların adım adım yükseleceğinin göstergesidir. Yıl sonuna kadar ikiye katlanacaktır.
3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyorYapacak pek bir şeyin yok. Normal şekilde alım yaptıysanız davayı açan/açanlar ücretini ödeyip arsanızı alacaklar. Ne zaman almıştınız?
Gecmis olsun. Metresi kac liradan almistiniz?3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyor
Sağolun 35 bulvardan almistim mt 13.5 tanGecmis olsun. Metresi kac liradan almistiniz?
30a hangi parsel satilmis acabasimdi bile 10'a satanda var 30'a satanda
Xyzcvgbhuytt/3 parsel30a hangi parsel satilmis acaba
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.