Bana paylaşırsanız sevinirimÇankaya belediyesinin dodurga ile ilgili aldığı kararı paylaşabilirim isteyen olursa.
Paylaşılmış zaten teşekkür ederimBana paylaşırsanız sevinirim
Bütün bölgeyi ilgilendirdiği için buradan paylaştım.Bana paylaşırsanız sevinirim
Tam olarak Anlayan üstadlar bizi aydınlatırsa seviniriz..Yani ne anlayacagiz bu karardan..
Evet. Bu da beraberinde kaliteyi getiriyor. Arz azalınca talep artar yani konut sayısı azaldıkça fiyat artar.Daire metrekareleri belirlenerek, nazim imar planında belirlenen bölgenin nufus sayısı belirlenmiş olacak. Başka bir ifade ile daire şu metrekareden asagi olamaz denilecek. Sorunu böyle asmayi düşünmüşler. Muhtemelen daire metrajlari büyük olur.
Yani ne anlayacagiz bu karardan..
ABB meclis toplantısında herhangi bir noktaya dikkat edildiğini sanmıyorum.ABB 'nin son meclis toplantısında dodurga gündemde idi. Ancak bunların hangisine dikkat edildi yada hangi kararları aldı henüz bilgi yok.
- Genel hükümler 11. madde de bulunan plan müellifinin görüşü alınmadan plan değişikliği yapılamaz maddesini kaldır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.