Belediye meclisinden havale edilen isleri 10 gun içerisinde sonuçlandirmalari gerekiyor diye biliyorum.Bayındırlik imar komisyonuna havale edildi diyor ,Meclis toplantısını müteakip imar komisyonu en fazla on işgünü, diğer komisyonlar ise beş iş günü toplanarak kendisine havale edilen işleri sonuçlandırır. Komisyon bu sürenin sonunda raporunu meclise sunmadığı takdirde, konu meclis başkanlığı tarafından doğrudan meclis gündemine alınır.
İhtisas komisyonlarının görev alanına giren işler bu komisyonlarda görüşüldükten sonra büyükşehir belediye meclisinde karara bağlanır.Komisyondan sonra tekrar meclis gündemine alınıp tekrar mı oylanacak? Bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan varsa aydınlatır mı?
bugun insaata baslansa dairelerin teslimi rahat 2 seneyi bulur. Bu iyi olan tahmin.Artık sabredecek sabır kalmadı kimsede. Özellikle ben de. Kiraların durumu ortada. İtiraz edecek varsa da etmesin bardağı taşırmasın artık yeter! Bekle bekle yeter. Bir yere kadar.
Duygularinizi yatirimcilara degil, ilgili politikacilara ifade ederseniz daha verimli olabilirArtık sabredecek sabır kalmadı kimsede. Özellikle ben de. İtiraz edecek varsa da etmesin bardağı taşırmasın artık yeter! Bekle bekle yeter. Bir yere kadar.
Ruhsatlar verilip inşaatlar başladığı zaman zaten arsa fiyatları uçuşa geçer, hakettiği yere varır.
Inşaat süresini beklemek istemeyen bile arsasını çok güzel bir fiyattan satıp başka taraftan hazır bir konut alabilir. Misal 10 milyonluk dairenin inşaatını beklemek yerine arsasını 5-6 civarında satıp başını sokacak bir eve kavuşabilir.
Bekleyebilen de elbette karşılığını fazlasıyla alacak, Ankara'nın en güzel yerlerinden birinde konut sahibi olacak.
Benim diyeceğim şudur: Enseyi karartmayalım. Dodurga son düzlüğe girdi, bundan sonra herşey yolunda gidecek.
Ahmet Erdoğan'dı. Dodurganın yerlisiDodurga'da revizyon için yeni bir plana ihtiyaç yok, hatta yeni bir parselasyon planı da gerekmiyor.
Mahkemenin de belirttiği gibi 1000 lik planın sadece emsalleri gösterir şekilde revizyonu yeterli. 1000 lik planda tamamen 0,5 görünüp kademeli emsalin parselasyona bırakılması iptal sebebiydi. Belediyenin yapması gereken sadece bu 1,75 ve 2 emsalleri 1000 lik planda gösteren revizyon.
Bu nedenle revizyonun uzun süreceğini sanmıyorum. Parselasyonda da hakeza sadece plancı payı vermediği için büyük arsası küçük parsellere bölünmüş vatandaşın (ismi Erdoğan'dı) sorunu çözülmüştü.
Çankaya'nın belirttiği tüm pürüzler sadece mevcut plan üstündeki düzeltmeler ve iki plan notunun iptaliyle mümkün olduğu için kolayca halledilebilir.
Komisyona sevk yazısını görme şansımız olursa tabii ki çok iyi olurdu.
Sadece o isimi çözerlerse sıkıntı devam eder çok isim var bu şekilde...Ahmet Erdoğan'dı. Dodurganın yerlisi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.