Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Çankaya İlçesi Dodurga Mahallesinde 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar plan
değişikliğine ilişkin Başkanlık yazısı.

Konu sahibi
Toplantı 13'ü ama bu ay 4-5 oturum daha olur.

Mrb bir insaat firması ile görüştüm, plan onaylanırsa, metre kare fiyatı 1500 doları görür dedi. Bu mümkün mü

Konu sahibi
55 bin görür ama ne zaman

• Beğen
Tepkiler: mmc
50 Lik bulvarla ilgili cimer cevabı: ÇANKAYA İLÇE ASFALT ŞEFLİĞİ tarafından 'Mevsim koşulları ve ekipman durumu göz önünde bulundurularak yol yapım işlemleri kaldığı yerden devam edecektir.' şeklinde cevaplanmıştır

Konu sahibi
Dediğiniz gibi 1500usd yi yani güncel kurla 50-55bin leri ne zaman görür bilemem. Ama 2 emsal yerlerin şu anki fiyatlarının 0,50 emsal fiyatları değerinde olduğu aşikar. Plan onaylandıktan sonra fiyatlar hızla artacaktır diye tahmin ediyorum.

Konu sahibi
Gökdemirler Dodurga projesi bizim bölge mi arkadaşlar. Bir proje reklamıyla karşılaştım.

IMG_20250111_083005.jpg

İnşaat firmasının internet sitesinde tam konumu var. Bizim projede değil ama sınırı sayılır. O bölgenin her türlü gelişimi Dodurga’yı da olumlu anlamda etkileyecektir

Konu sahibi
SAYIN Başkan Mansur Yavaş, 22 Ocak’ta gerçekleştireceği seri ilanla 89 taşınmaz satarak kendi rekorunu kıracak ve 3 Milyar 566 milyon 421 bin TL gelir elde edecek.

Alacaatlı mahallesi 4150/4

Alacaatlı mahallesindeki 63860/2

Alacaatlı mahallesi 44633/1

Gibi Gibi Gibi

Whatsapp grubu biraz zor olabilir. Çünkü önceki wowturkey platformunda farklı bir konu başlığında telefon numarası paylaştık ve çoğumuz bir daha wowturkey sitesine giremedik.

Aynı mantık zaten burası daha iyi en benim olduğum bi grup vardı kimse bilgi vermiyor hep almak istiyordu hiçbir bilgi akışı yoktu 50 kişiden o yüzden çıktım burdaki arkadaşlar sağolsun bilgi olunca paylaşıyor

Geri
Üst Alt