Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani ankaranin he yerinde inşaatlar yapiliyor ama ne hikmetse iş dodurgaya gelince nüfus,yeşil alan Akla geliyor...mevcut başkanı seven biri olarak şunu söyleyeyim.. resmen rant kokuyor...kimseyi kandirmasinlar..

Tavsiyen için çok teşekkür ederiz. Yarın hemen geçiyorum saraycığa. Ne yani siz çok mu memnunsunuz kardeşim belediyeden. Önceki yönetimi günahım kadar sevmezdim. Bunların onlardan hiçbir farkı yok. Ikisi de tefeci. Birisi cami yaptır diye soyuyordu müteahhitleri. Bunlar da heykel anıt vesaire diye yoluyor müteahhitleri.

dodurga yer olarak şu anda ankara'nın göz bebeğidir ayrıca hukuki olarak en temiz bölgesidir.fakat ne hikmetse bende isterüm ciler yüzünden bir arpa boyu ilerlemiyor.başka yerlerde ucuzluk olarak dodurgayı emsal gösteriyorlar.diyorlarki otoban içi Çankaya tapusu metresine 15.000tl istiyorlar.aşağı yurtçuda 1.20 emsale o da iptal olduğu halde 20.000tl istiyorlar

dodurga yer olarak şu anda ankara'nın göz bebeğidir ayrıca hukuki olarak en temiz bölgesidir.fakat ne hikmetse bende isterüm ciler yüzünden bir arpa boyu ilerlemiyor.başka yerlerde ucuzluk olarak dodurgayı emsal gösteriyorlar.diyorlarki otoban içi Çankaya tapusu metresine 15.000tl istiyorlar.aşağı yurtçuda 1.20 emsale o da iptal olduğu halde 20.000tl istiyorlar
Dodurga Ankaranın gözbebeğidir, katılıyorum. Fakat şu an 15.000 tl, mezarlık dibi haricinde, yer yok. 1.75 emsal bugün en az 20.000tl, 2 emsal yerler 30.000tl - 35.000tl bandında.

Bu hafta güvenilir bir emlakçı ile görüştüm. Alt yapı uzun sürmez diyor, belediye ağır davranıyor, ama şu an bazı ada parsellerde kat karşılığı görüşülüyor.

Kimse karamsarlığa kapılmasın, malınızı kötüleyip ucuza alırlar. Sonunda pişman olursunuz. Satılık ilan sayısı azalıyor. Herkesin kendi malı, kendisi bilir, fakat tutan kazanır.

• Beğen
Tepkiler: Rtb
Benim nacizane görüşüm Dodurga paylarının çoğunluğu kimdeyse (herkes biliyor o kişiyi ) o hakim olmadığı sürece dodurgada bir ilerleme olacağını zannetmiyorum.zaten şu anda yatırım yapılmamasının sebebide odur

Benim nacizane görüşüm Dodurga paylarının çoğunluğu kimdeyse (herkes biliyor o kişiyi ) o hakim olmadığı sürece dodurgada bir ilerleme olacağını zannetmiyorum.zaten şu anda yatırım yapılmamasının sebebide odur
Dava sonucu onların işine yarıyor, fakat belediye şu an(bilerek veya bilmeyerek - emin değilim) hizmet sunmuyor. Geç kalıyor, bekleneni veremiyor hem Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemde Çankaya Belediyesi. Ne güzelleştirme, nede kötüleme yapmadan, siyasetede hiç girmeden, belediye şu ana kadar bekleneni veremedi. Yatırımcı, müteahhit, köylü vs, ahmet alici hariç hiç kimse memnun değil.

• Beğen
Tepkiler: Rtb
Bakın bu belediye hukuken çöp durumundaki imar planını düzeltti.

Mahkemenin saçma sapan kararı aynen uygulansa şu an yeniden davalık olurdu. Belediye resmen mahkemenin kararını da tamir edip sorunları giderdi.

Altyapı konusunda ne olacağını 2026 yılında göreceğiz. Ben belediyenin iyi niyetli davranıp altyapıya başlayacağını umuyorum. Bütçe ne kadar iş yapmaya yeter, altyapı için ne kadar yol alınır bilmiyorum, ancak Dodurga'yı atıl halde bırakacaklarını sanmıyorum.

Herkese tavsiyem, moralinizi bozmayın, bozmalarına izin vermeyin.

Bitişiğindeki arsalar 60-70 binden giden yerdeyiz. Son fırsat diyerek moralleri bozup ucuza yer kapma peşinde olanlar vardır, her yerde böyle tipler olur.

Arkanıza yaslanın, keyfinizi bozmayın.

Çerçöp yerlerin 30 binden gittiği zamanda Dodurga hepsinden çok kazandıracak.

Dodurganin fizyolojik yapısını bilen bilir bilmeyen için soyliyom. 3-5 tane yabani bodur ağacı dışında bomboş arazi. Ama Mansur Yavaş bı video paylaştı bilmeyen de zanneder Türkiye'nin en büyük ormanı yok ediliyor. Kasıtlı ve bilinçli bir sekilde Dodurga geciktirilmeye calisiliyor. Bunun başka da açıklaması yok. Evet eninde sonunda inşaatlar baslayacak. Benim acelem yok ama inşallah ihtiyacı olanlara en erken zamanda dönüş olur.
Bu forumda fitne fesat olanlara da Allah gönlüne göre versin. Başkasına istediğine Allah ona 100 kartını versin. İyisini de kötüsünü de

Bir şehir nasıl katledilir adlı videosunda, Mansur bey direk Dodurgayı ve imar planını hedef aldı. Geleceğin cumhurbaşkanı adayı, bir tık daha geniş kapsamlı bakması gerekirdi diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi, imar planı uygulanır ise, Dodurgada daha fazla yeşil alan olacaktır.

Mansur bey önce eleştirip, sonra yapsa bile, doğru sıralaması bunun olmadığını düşünüyorum. Bu resmen ortamı bulandırıp, bölgenin gelişmesini yavaşlatmak demektir. Bunlara rağmen, bir 6 - 8 ay sonra, durumlar çok pozitif gelişmiş olacağını düşünüyorum.

Geri