Yani ankaranin he yerinde inşaatlar yapiliyor ama ne hikmetse iş dodurgaya gelince nüfus,yeşil alan Akla geliyor...mevcut başkanı seven biri olarak şunu söyleyeyim.. resmen rant kokuyor...kimseyi kandirmasinlar..
Dodurga Ankaranın gözbebeğidir, katılıyorum. Fakat şu an 15.000 tl, mezarlık dibi haricinde, yer yok. 1.75 emsal bugün en az 20.000tl, 2 emsal yerler 30.000tl - 35.000tl bandında.dodurga yer olarak şu anda ankara'nın göz bebeğidir ayrıca hukuki olarak en temiz bölgesidir.fakat ne hikmetse bende isterüm ciler yüzünden bir arpa boyu ilerlemiyor.başka yerlerde ucuzluk olarak dodurgayı emsal gösteriyorlar.diyorlarki otoban içi Çankaya tapusu metresine 15.000tl istiyorlar.aşağı yurtçuda 1.20 emsale o da iptal olduğu halde 20.000tl istiyorlar
Dava sonucu onların işine yarıyor, fakat belediye şu an(bilerek veya bilmeyerek - emin değilim) hizmet sunmuyor. Geç kalıyor, bekleneni veremiyor hem Ankara Büyükşehir Belediyesi, hemde Çankaya Belediyesi. Ne güzelleştirme, nede kötüleme yapmadan, siyasetede hiç girmeden, belediye şu ana kadar bekleneni veremedi. Yatırımcı, müteahhit, köylü vs, ahmet alici hariç hiç kimse memnun değil.Benim nacizane görüşüm Dodurga paylarının çoğunluğu kimdeyse (herkes biliyor o kişiyi ) o hakim olmadığı sürece dodurgada bir ilerleme olacağını zannetmiyorum.zaten şu anda yatırım yapılmamasının sebebide odur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.