Bu konuda yönetmeliklerde açıklıklar var müteahitler de bunları kullanıyor. Diyelim ki senin dediğin gibi olsun dostum firmalar yine de 1+1,2+1 olsun da ofis olsun der. 6 milyona değil de 5-5.5 milyona satar yine kara geçer.Firmanın bu planı revizyondan önce yaptığı belli. Orada konut büyüklüğü ve bu sebeple konut sayısı sınırlaması yoktu. 5000 lik planda olan 150 m2 sınırının 1000 lik plana konulmamış olması bu duruma izin vermişti. Ancak artık o durum ortadan kalktı.
Bu nedenle istediği kadar 1+1 veya 2+1 yapsa da bunların cins değişikliği ile konuta dönüştürülmesi mümkün olmayacaktır.
Elektrik ve su fiyatlarının artık yüklü bir rakam tuttuğu bu dönemde de ofis, yani ticari kullanım şeklinde bu faturaları da iki misli yüklü tarifeyle ödemek kimseye cazip gelmeyecektir sanırım.
En fazla yüzde 10 fark eder.Bu konuda yönetmeliklerde açıklıklar var müteahitler de bunları kullanıyor. Diyelim ki senin dediğin gibi olsun dostum firmalar yine de 1+1,2+1 olsun da ofis olsun der. 6 milyona değil de 5-5.5 milyona satar yine kara geçer.
Kur artışı + imar sürecindeki ilerlemelerdendir.Dodurgadaki evlerin ilanlarına bakarsanız fiyatları da artmış gözüküyor tabi kur artışı nedeniyle de alakalı olabilir
Bölgedeki emlakçıları bir dolanın. Hem piyasayı öğrenmiş olursunuz hem de kafanıza yatan bir yer bulma ihtimaliniz var.Mrb. arkadaslar sizden birkonuda yardim isteyecegim ben de dodurgadan bir miktar yer almak istiyorum siz de veya cevrenizde bana tafsiye edeceginiz bir yer olur ise yardimci olur iseniz sevinirim. simdiden cok tesekkür ediyorum.
Gerçekten alıcı iseniz sizi bolgenin en dürüst ofisine yonlendirebilirim. Bana çok iyi yardımcı oldular. Rkk bey onu çok iyi tanirMrb. arkadaslar sizden birkonuda yardim isteyecegim ben de dodurgadan bir miktar yer almak istiyorum siz de veya cevrenizde bana tafsiye edeceginiz bir yer olur ise yardimci olur iseniz sevinirim. simdiden cok tesekkür ediyorum.
Yanlış anlaşılabilir diye çekindiğim için tavsiyede bulunamıyorum. Ancak mmc arkadaşımızın bahsettiği emlakçı arkadaşın en iyi şekilde yardımcı olacağına gözü kapalı kefil olurum.Gerçekten alıcı iseniz sizi bolgenin en dürüst ofisine yonlendirebilirim. Bana çok iyi yardımcı oldular. Rkk bey onu çok iyi tanir
İsmini ben de rica edebilir miyim?Yanlış anlaşılabilir diye çekindiğim için tavsiyede bulunamıyorum. Ancak mmc arkadaşımızın bahsettiği emlakçı arkadaşın en iyi şekilde yardımcı olacağına gözü kapalı kefil olurum.
Tanımanın ötesinde aynı ticari parselde ortak da olduk. Bana Dodurga'yı tavsiye ederek en iyi yatırıma yöneltmenin yanında, ticari parselde satılık büyük hisseye benim memleketteki para yeterli olmayınca eksik kalan kesimi kendisi aldı ve devri yaptık. Öyle yardımcı olmasaydı belki ben para gönderinceye kadar arsa sahibi başkasına satabilir veya vazgeçeebilirdi. Yapılaşmaya sıra gelince ticari parsele onun proje ve inşaatı üstlenmesi için de başının etini yiyeceğim hayırlısıyla.
0312 507 27 44 bakıyor dodurgayaArkadaşlar plan'a itiraz var mı acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.