Bu arada garbiçanakçıdaki satan ilanlara bakıyorum fiyatı geçen seneye nezaren yükselmiş etkisi var demekki konuşmaların
Evet yükseliyor ilk evim projesi başlasın bence biraz daha hareketlilik başlar dediğim gibi ilçe olursa ihya eder böyle kalırsa sıradan bir arazi yatırımı olarak kalır
Orda payın varmıAnladım tşk ederim umarım öyle bir şey yoktur
@arhatakay bende kaç zamandır arkadaşlara bunu izah etmeye çalışıyorum özelikle sores ve bazı arkadaşlar o kadar emin konuşuyorlar bazen izah etmekte zorluk çekiyorum. Evet herkes yatırım yaptı herkes sizin gibi bekliyor ama günümüz teknoloji devri. Her şeye anlık ulaşabilirsiniz. Burada konuşmak yerine gidip büyük şehir belediyesinin 4. Katına imar ve parselinizle ilgili bilgi alın. Buraya su gelecek bu gelecek diye kendinizi umutlandırmayin. Bu yapınlar normalde suçtur spekülatif söylemelerdir. Oy verme meselesine gelince kimse kimsenin oyuna muhtaç değildir. Biz oy veriyorsak kişiler için değil değerlerimiz için oy veriyoruz. Bu kadar basitleştirmemek lazım bazı şeyleri
Haklisin kardeşim kanittan yoksun bilgi her zaman iddianın ötesine geçmez burda iddiaları gerçekmiş gibi servis etmek ne kadar doğru şahsen benim aklıma şu gelir acaba bunlar birileri için mi propaganda yapıyor yani bunlari düşünmeme sebep bir senedir bu sayfada özellikle okuduklarimdır ..ismi geçen bölgelerde benimde arazim var 15 yıldır almışım ama gel gör ki o kadar soruşturmama rağmen bir netlik elde edemedim yani emlakciyi arıyorsun nerdeyse sana diyecek yarın imar girer belediyeye gidiyosun şuan bir calisma yok diyor kısaca bu bölgeler suanlik muamma kulaktan dolma bilgilerle ile kimsenin kafası bunalmasin ben kimseye tavsiyede vermiyorum benim orda var satmadım şimdiye kadar genede satmayacam ..özellikle oglakli ile ilgili okuduğum yorumlari şaşkınlık ile karşıladım oraya 100 bin insan yerleşmek üzere tüm projeler o bölgede sağır sultan bile şehrin oraya kayacagini biliyorken biz halada oraya kim gider polemigindeyiz ..insanlar zor durumda karajdağin zirvesine bile imar girse gene insanlar ev alır orda ayrıca şehir zaten büyüyor arastirmanin ilerisine bile siteler dikilmiş mantiğen orasıda pek yakın değil ama daire daha temelde çoğu satılıyor ..arkadaşlar Diyarbakır köy değil iki milyondan fazla insanın yaşadığı şehir konumunda@arhatakay bende kaç zamandır arkadaşlara bunu izah etmeye çalışıyorum özelikle sores ve bazı arkadaşlar o kadar emin konuşuyorlar bazen izah etmekte zorluk çekiyorum. Evet herkes yatırım yaptı herkes sizin gibi bekliyor ama günümüz teknoloji devri. Her şeye anlık ulaşabilirsiniz. Burada konuşmak yerine gidip büyük şehir belediyesinin 4. Katına imar ve parselinizle ilgili bilgi alın. Buraya su gelecek bu gelecek diye kendinizi umutlandırmayin. Bu yapınlar normalde suçtur spekülatif söylemelerdir. Oy verme meselesine gelince kimse kimsenin oyuna muhtaç değildir. Biz oy veriyorsak kişiler için değil değerlerimiz için oy veriyoruz. Bu kadar basitleştirmemek lazım bazı şeyleri
Beyler sözün kısası hepimiz mart Nisan vizyonunu görecez ozamana kadar zaten herşey netlik kazanacaktırHaklisin kardeşim kanittan yoksun bilgi her zaman iddianın ötesine geçmez burda iddiaları gerçekmiş gibi servis etmek ne kadar doğru şahsen benim aklıma şu gelir acaba bunlar birileri için mi propaganda yapıyor yani bunlari düşünmeme sebep bir senedir bu sayfada özellikle okuduklarimdır ..ismi geçen bölgelerde benimde arazim var 15 yıldır almışım ama gel gör ki o kadar soruşturmama rağmen bir netlik elde edemedim yani emlakciyi arıyorsun nerdeyse sana diyecek yarın imar girer belediyeye gidiyosun şuan bir calisma yok diyor kısaca bu bölgeler suanlik muamma kulaktan dolma bilgilerle ile kimsenin kafası bunalmasin ben kimseye tavsiyede vermiyorum benim orda var satmadım şimdiye kadar genede satmayacam ..özellikle oglakli ile ilgili okuduğum yorumlari şaşkınlık ile karşıladım oraya 100 bin insan yerleşmek üzere tüm projeler o bölgede sağır sultan bile şehrin oraya kayacagini biliyorken biz halada oraya kim gider polemigindeyiz ..insanlar zor durumda karajdağin zirvesine bile imar girse gene insanlar ev alır orda ayrıca şehir zaten büyüyor arastirmanin ilerisine bile siteler dikilmiş mantiğen orasıda pek yakın değil ama daire daha temelde çoğu satılıyor ..arkadaşlar Diyarbakır köy değil iki milyondan fazla insanın yaşadığı şehir konumunda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.