Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

SORES hocam bir karar ver bağlara imar verilirse garbıçankaçıya mı girecek yoksa hashavara mı ??

326 parselde hisse uyuşmazligi var diye duydum aslı var mı bilmiyorum ama girebilir bence 5000 ligi var önceden

Hisse uyuşmazlığı derken biraz açar mısınız tam olarak nedir biz aldığımız da böyle birşey bize bahsedilmedi

Hisse uyuşmazlığı şişme deniyor normalde o parsel örnek 200 dönüm ama tapuda 300 dönüm 100 dönüm fazla buna şişme diyorlar.

Değerli arkadaşlar burda yapılan tüm yorumları bir yıldır takip ediyorum kimi arkadaslar bence boşuna burda zaman kaybı yaşıyor gitsin direk belediyede işe başlasin..bırakın insanlara umut satmayi şuan en çok tartışma yaşanilan bölgelerde arazı almış insanlar eminim ki o kdr umutsuz olmuş yapılan her olumlu yorumda moralleniyorlar elbet buna saygı duyarım herkesin bir hayali planı var sonuçta ama lütfen temelsiz bilgiler insanlara enjekte etmeyin şuan nerelerin imara gireceğini eminolun Doğan hatun bile bilmiyordur ama maşallah burdaki üç beş arkadaş sadece insanlara umut satıyor bu doğru bsy değil temelsiz bilimsellikten dipnottan uzak aciklamalar hep benceler ile başlayan konuşmalarin ötesine geçmiyor ..oglakliya gelirsek madem orda imar olsa kimse almiyorsa sadece ordaki köylü alacaksa 100 bin kişi şuan oraya yerleşmek üzere bunlar gökten mi indi ..mantiğen hepimiz biliyoruz ki nerde TOKİ varsa şehirleşme oraya Kayar ..ama masallah herkes mutahit olmuş belediye içindeki imar yetkilisi olmuş..arkadaşlar biraz bilimsel konuşun insanları yanlış yönlendirmeyin emin olun hashavar da garbicanakcida oglaklikda imara illa girer ama burası girer şurası girmez varsayimlari ile insanların kafasını bulandirmayin bekleyip gorelim 2026 yılını. burda ben belediyeye oy vermem diyen arkadaş belediye senin bir oyuna ihtiyacı yok ayrıca sen oyu kendine veriyorsun vermek zorunda değilsin özgürsün ..varsa bir şikayetin buyur git dogan hatunun yanına eminol giden kimseyi çevirmez otur anlat kapıda polis barikatı da yok.

@arhatakay bende kaç zamandır arkadaşlara bunu izah etmeye çalışıyorum özelikle sores ve bazı arkadaşlar o kadar emin konuşuyorlar bazen izah etmekte zorluk çekiyorum. Evet herkes yatırım yaptı herkes sizin gibi bekliyor ama günümüz teknoloji devri. Her şeye anlık ulaşabilirsiniz. Burada konuşmak yerine gidip büyük şehir belediyesinin 4. Katına imar ve parselinizle ilgili bilgi alın. Buraya su gelecek bu gelecek diye kendinizi umutlandırmayin. Bu yapınlar normalde suçtur spekülatif söylemelerdir. Oy verme meselesine gelince kimse kimsenin oyuna muhtaç değildir. Biz oy veriyorsak kişiler için değil değerlerimiz için oy veriyoruz. Bu kadar basitleştirmemek lazım bazı şeyleri

Geri
Üst Alt