Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler | Sayfa 21 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Demin emlakçı arkadas ile görüştüm bağlar da hashavar ve oglakli harici herhangibi imar bölgesi yok baska alternatif yok dedi oglakli bence açılır hashavar yine açılmaz

Şuanda ilanlarda m2 sine 700 yazanlara verilen fiyat bu sizde emlakci ile gorusup ne kadardan gidiyor diye sorabilirsiniz arsanızı emlakciya sorun nakite cevirmek istedinizde aldiginiz fiyati sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: şah.bey
Arkadaşlar evet bağlar hepimizi hayal kırıklığına uğrattı herkesin yazdığını okuyorum. Bağlar belediyesi imar ile ilgilenmiyor Çevre Şehircilik bakanlığı ve büyük şehir belediyesi ilgileniyor. Hepimiz üzülüyoruz imarin halen gelmemesine ama beklemek dışında başka çaremiz yok arkadaşlar.

Arkadaşlar evet bağlar hepimizi hayal kırıklığına uğrattı herkesin yazdığını okuyorum. Bağlar belediyesi imar ile ilgilenmiyor Çevre Şehircilik bakanlığı ve büyük şehir belediyesi ilgileniyor. Hepimiz üzülüyoruz imarin halen gelmemesine ama beklemek dışında başka çaremiz yok arkadaşlar.
Büyükşehirin isteği açma yönünde bağlarda içinde olur umarım

IMG_20250718_091935.jpg

İnstgram dan büyükşehir belediyesi sayfasına bol bol yorum yapıp konut ve kira krizinden söz edin illa etki edecektir özellikle bağlar semtinde ciddi bir sıkıntı var

Biz bile şaşırdık biri diyor imar gelebilir biri diyo gelmez bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum bu garbicanakci o kadar kötü bir bolgemi arkadaş anlamadım gitti.

Arazisi olan arkadaşlar ,kafanızı bulandırmaktan vazgeçin,belediye başkanı açıklama yaptı zaten şubat veya mart gibi imar açıklanacak diye,senelerce beklemişsiniz madem bi kaç ay daha bekleyin.sonuçta belediye başkanının konuşması mevcut ,yani bi belirsizlik yok enazından imar anlamında.acaba genel imar olacak mı diye bi belirsizlik ortadan kalkmış.eğer aldığınız arazinin imar konusunda unutulmamasını istiyorsanız ,bunun için çevre şehircilik ve Büyükşehir belediyesine sürekli istekte bulunun ,umuyorum kim nerde arsa yatırımı yapmışsa yüzü güler İNŞAALLAH.bu arsa olayları öyle bişeyki imar çalışması yapılan yer bi anda iptal edilip başka tarafa geçebilir.daha 4 yıl olacak özgürlük bulvarının 9 km kalan kısmını bitiremediler ,bence kasti olarak o yol yapılmadı şimdiye dek ,bence birilerinin kazancını azaltacak diye o yol yarım bırakıldı çünkü o yol ayrıca imar demektir.o yüzden imar açıklanma tarihi zaten belirtilmişken en iyisi beklemek .herkese hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: Türkçeci2131
Arazisi olan arkadaşlar ,kafanızı bulandırmaktan vazgeçin,belediye başkanı açıklama yaptı zaten şubat veya mart gibi imar açıklanacak diye,senelerce beklemişsiniz madem bi kaç ay daha bekleyin.sonuçta belediye başkanının konuşması mevcut ,yani bi belirsizlik yok enazından imar anlamında.acaba genel imar olacak mı diye bi belirsizlik ortadan kalkmış.eğer aldığınız arazinin imar konusunda unutulmamasını istiyorsanız ,bunun için çevre şehircilik ve Büyükşehir belediyesine sürekli istekte bulunun ,umuyorum kim nerde arsa yatırımı yapmışsa yüzü güler İNŞAALLAH.bu arsa olayları öyle bişeyki imar çalışması yapılan yer bi anda iptal edilip başka tarafa geçebilir.daha 4 yıl olacak özgürlük bulvarının 9 km kalan kısmını bitiremediler ,bence kasti olarak o yol yapılmadı şimdiye dek ,bence birilerinin kazancını azaltacak diye o yol yarım bırakıldı çünkü o yol ayrıca imar demektir.o yüzden imar açıklanma tarihi zaten belirtilmişken en iyisi beklemek .herkese hayırlı günler
Bakalım belediye ne zaman aciklama yapacak

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.