Parsel sorgulamadan bakabilirsin kardeşimSoreş hocam bu şılbe 1234 etap dökmetaş köyünü kapsıyor mu Mart ayı paylaşılmış
Şoreş bey sizinde arsanız varmı garbiçanakçıdaParsel sorgulamadan bakabilirsin kardeşim
Benim hashavar yola sıfırŞoreş bey sizinde arsanız varmı garbiçanakçıda
Allah etmeye metehan umutlarımız orda başta Allah umuttur sonra orayaBen 5 yıldır takip ediyorum. Garbiçanakçı ve hashavarda hep imar gececek hayal satıyorlar bence 2026 da da girmezse 10 yıl girmez
Allahın izniyle dualı olalım inşallah girer orayaAllah etmeye metehan umutlarımız orda başta Allah umuttur sonra oraya
2020 de belediye tam imar verecekti ki kayyum geldi yoksa imar çoktan gelmişti ve oralar da gelişmiyor bir türlü2020 de dedilerki özel imar çıkacak çıkmadı sonra dediler ki belediye buralara imar verecek önceki yıllarda verilmedi. Şimdi en geri kalmış bölgesi garbiçanakçıdır fiyat olarak
Seneyede açmasa satarım bi dahada o bölgeden uzak durar almammSeneye de farklı bir bahane bulunur yine imara açmazlar bahane bulmak kolay sonuçta orada arazi fiyatları yakınlığına göre bedava ve para etmiyor bunlar uzak yerleri açarlar yine buraları açmazlar.
Ben hashavar da aldığım da stadyum yani da aynı fiyatı keşke orada alsaydimSeneyede açmasa satarım bi dahada o bölgeden uzak durar almamm
Stadyumun yanında alsaydık şimdi burda bu konuşmaları yapmıyorduk yine herşeyin hayırlısı olsun Allah daha iyi biliyor belki hayırlısı böyledir.. belki daha da sınavdayızdır insan nasibinden fazlasını yiyemezBen hashavar da aldığım da stadyum yani da aynı fiyatı keşke orada alsaydim
Kardeş satacam diyorsun da satılmıyorda lanetli dir nedir yavHashavar bu senede imar gelmezse artık hiç gelmez onun için imar gelmezse satacam buda bana ders oldu birdaha asla bağlara yatırım yapmam stadyum yani da aynı fiyatti geldik bu lanet yeri aldık
Bak kendin diyorsun satılmıyor bileKardeş satacam diyorsun da satılmıyorda lanetli dir nedir yav
Yok kardeş satılmıyor satılmıyor ben geçen sene bıraktım ilana herkes bıraktığım fiyatın bayağı aşağında isteyince insan ister istemez vazgeçiyorBak kendin diyorsun satılmıyor bile
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.