Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

IMG_0953.png

Resmiyette zaten Garbiçanakci diye bir yer yok yani belediyenin kayıtlarında. Ağaçgecit diye geçiyor meclis kararı ilk alındığı zamanda bunu belirtmişti belediye zaten. Haziran ayındaki meclis kararında var. Bu kararın içeriği ile ilgili bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Resmiyette zaten Garbiçanakci diye bir yer yok yani belediyenin kayıtlarında. Ağaçgecit diye geçiyor meclis kararı ilk alındığı zamanda bunu belirtmişti belediye zaten. Haziran ayındaki meclis kararında var. Bu kararın içeriği ile ilgili bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Tkgm de garbiçanakçıdiye geçiyordu kaldırırlar onuda

Hepinize merhabalar iyi akşamlar..
bugün bir abim haritacı aynı zamanda belediyenin.. biraz konuştuk imar planlamasıdır bu yeni gelişme olan sınır değişikliğidir bana dedikleri şu..
hashavarın imar çalışmasının içerisinde olduğu Ersin tatar parkının karşısı eski garbiçanakçı dediğimiz yeni ismiyle ağaçgeçit bu mahallelerin içerisinde bir çalışma söz konusu.. ve aynı zamanda bu sınır değişikliğininde oradaki arasizi çok olanların istediğini öne vurdu..

Hepinize merhabalar iyi akşamlar..
bugün bir abim haritacı aynı zamanda belediyenin.. biraz konuştuk imar planlamasıdır bu yeni gelişme olan sınır değişikliğidir bana dedikleri şu..
hashavarın imar çalışmasının içerisinde olduğu Ersin tatar parkının karşısı eski garbiçanakçı dediğimiz yeni ismiyle ağaçgeçit bu mahallelerin içerisinde bir çalışma söz konusu.. ve aynı zamanda bu sınır değişikliğininde oradaki arasizi çok olanların istediğini öne vurdu..
Allah aşkına bu nasıl bir Türkçe ya. Nereden tutsan elinde kalıyor. Ne dediğini anlamak için resmen kelimelerinle yapboz oyunu oynadım. Doğru dürüst bir cümle kuramadin mi

oncelikle paylasimlari zaman zaman okuyorum emegi gecen herkese tesekkur ederim.belediyemizin rusvetle nasil is yaptigini dukanlari kadar bir dukan da duvar orulerek kaldirimlari dukana cevirip dukanlarini ikiye katlayanlara sorun bide. tente adi altinda yapilan pazarliklarin sahidiyim ben. ozellikle baglar belediyesi rusvetin yuvasidir.. kaldi ki imar acilacak yerler de kimin ensesi kalin ise belediyeyi bagliyor. pirinclik yolboyu sehrin anadamari imar verilecekse buraya verilmeli diyarbakir kalbi yolboyu kopru kavsagidir. bu koprusunun dort tarafi da imara acilmali.ve otogar hastane halpazari oteller gbi yapilar bu eksende yapilmalidir.

Geri
Üst Alt