Var mı bununla ilgili bir kaynak ? Nereden duydun hocam...Söylentiler alankoz mah. 33 parsel yönünde
Sonuna kadar haklısınız fakat yerleşim yerlerine yakın en kıymetli arsalarını vermiyor artık böyle projelere. Ucuz olsun istiyor o yüzden daha uzaklara TOKİ projeleri yapılıyor olan da maalesef evsiz insanlara oluyor. Gidip oralarda 3-5 yıl sürünüp yerleşim yerinin oturmasını düzelmesini bekliyorlar.Devlet bile nereye yapılacak bilmiyor. sağ olsun arsa sahibi arkadaşlar kendi arsalarina yakın yerlere yapmaya başladı bile. Fakat oğlakli saçma sapan bir yere yapıldı. Orada yaşayan insanlar bir çok şeyden sikayetçi. Bir yere sosyal konut gibi projeler yapılırken belediyenin de onayı alınması lazım Çünkü tüm hizmeti belediye götürüyor. Benim şahsi fikrimdir bence biraz da yerleşim yerlerine yakın yapalar
Peki kardeşim bu olaydan anladığın neydi imar bölgeleri açıklanacak mı normalde mart veya Nisan ayında açıklama yapılması gerekiyor idi bir ara haber verildi internetten okudum çalışmalar evet yapılacak ama ne zaman tam tarih vermedi sadece Eylül veya ekimde başlanacak mart veya Nisan da açıklanacak diye 20 yıllık bir imar planından yanılmıyorsam bahsedildi bu konuda bilgin varsa bizim ile paylasabilirmisinEmirhan kardeşim sıraç çelik 2 haftaya yakındır Barcelonada doğan hatun ile birlikte gittiler bazı projeler için. Bahsettiğin toplantı nerede ve ne zaman yapıldı bilgisini paylaşırmisin ?
Yeri ve konumu ile ilgili net bir bilgiye sahip değilim haber çıkmış evet ama alıp gene saçma sapan bir yere yapmazlar umarımSOSYAL KONUTLAR İLE İLGİLİ BÖYLE BİR HABERLE KARŞILAŞTIM. BİLGİNİZE...
Yukarıda belirtim Garbiçanakci ile ilgili son gelişmeleriGarbiçanakçı bölgesi ile ilgili bir gelişme vs duyum var mı
Evet öyle diyorlar ama bakalım gene alıp Karacadagdaki yanardağın içine yapmazlar inşallahAçıklamalardan Bağlar ilçesinde olacağı kesin gibi
Bağlar da alternatif yerler nereler?Evet öyle diyorlar ama bakalım gene alıp Karacadagdaki yanardağın içine yapmazlar inşallah
Tamamı değil bazı yerlerde süren davalar varGarbiçanakçıda çalışma içerisinde mi bilgisi duyumu olan varmıdır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.