Tema düzenleyici

Diyarbakır İmara Açılacak Bölgeler

Şoreş hoca haklı burda yollar asfaltlar nasıl ne halde iken traktörcüler sitesi yandı kimse yetişemedi.. hiç çalışma yok.. onlarda Japonyalara gitsin gezsin ler yanlış anlamayın ama bu doğru değil
Eleştiri yeri burası değil burda kimse ne seni ne onu duymaz bende diyorum ki varsa problemin buyur git belediyeye baskanla görüş gorusemiyorsan ben seni gorustureyim ..ayrıca tüm yollar asfalt yapılıyor sen nasıl görmek istiyosan onu görürsün hiç çalışma yok demek objektif bir elestiri değildir eminim Kayyum döneminde kalan borclardan da haberiniz vardır.biz toplum olarak çok güzel elestiririz ama asla sorunların özüne inmeyiz sadece sloganik şeyler dile getiririz..kardeşim belediyenin bir iki yanlışi olabilir bunu kalan doğrulara tercih etmeye gerek yok cidden burda kimse sizi duymaz burda yapacaginiz eleştiri sorunlara çözüm değil milletin ancak aklını bulandırır çözüm istiyosan yetkili mercilere gerekli şikayette bulun eminim senin gbi düşünen insanlar illa vardır orda ama yeri burası değil ha bsy daha diyim imar istiyorsak bunu sadece belediyeden değil valilik ve çevre şehircilik tende isteyecegiz cnku şuan tüm yetki belediyeden değil kayum efendi bu yetkiyi sınırladi bunuda bilin iyi akşamlar

Eleştiri yeri burası değil burda kimse ne seni ne onu duymaz bende diyorum ki varsa problemin buyur git belediyeye baskanla görüş gorusemiyorsan ben seni gorustureyim ..ayrıca tüm yollar asfalt yapılıyor sen nasıl görmek istiyosan onu görürsün hiç çalışma yok demek objektif bir elestiri değildir eminim Kayyum döneminde kalan borclardan da haberiniz vardır.biz toplum olarak çok güzel elestiririz ama asla sorunların özüne inmeyiz sadece sloganik şeyler dile getiririz..kardeşim belediyenin bir iki yanlışi olabilir bunu kalan doğrulara tercih etmeye gerek yok cidden burda kimse sizi duymaz burda yapacaginiz eleştiri sorunlara çözüm değil milletin ancak aklını bulandırır çözüm istiyosan yetkili mercilere gerekli şikayette bulun eminim senin gbi düşünen insanlar illa vardır orda ama yeri burası değil ha bsy daha diyim imar istiyorsak bunu sadece belediyeden değil valilik ve çevre şehircilik tende isteyecegiz cnku şuan tüm yetki belediyeden değil kayum efendi bu yetkiyi sınırladi bunuda bilin iyi akşamlar
Üstad eğer belediye başkanlarıyla bi yakın diyaloğun varsa ,yani sık sık görüşme gibi bi durumun varsa ,bi sorabilirmisin doğan hatun mücadele gazetesine verdiği röportajda mart ayında başlayıp kısa sürede özgürlük bulvarını bitirecez demişti ama hiç bi ilerleme yok, ki bu yol Diyarbakır trafiğinin can damarı gibi bi öneme sahip duruma gelmiş son yıllarda ,yani bu yolu yapmama üzerine bi politika mı var belediye başına geçen partilerde çözemedim ,2020 yılında yanılmıyorsam ihalesi yapılmış 12 km lik kısa bi yolun kalmış 9 kmsi,ne dem parti ne akp bu yola sanki böyle bi Proje hiç olmamış gibi davranıyorlar.yani bu kadar eziyet çekiliyor o lokasyonda ve herkes sürekli şikayet ediyorken başkanların gözüne perde mi iniyorki ne akp dönemi ne dem dönemi bu yolu yapmadılar gitti.öyle bi komedi yaşanıyorki anlatsan 5 yılda 9 kmlik kalan yol bitmedi diye anlatsan insanı dalga geçiyorsun der ortamdan kovarlar .

Bunun muhatabı ben değilim git belediye ile sen konuş şikayetini dile getir enqzinda kafandaki soruya cevap bulursun sonuçta orda mağdur olan sen isen senin gidip sorman lazım Doğan hatun ile görüşmek eminol zor değil enazinda suanki tepkini dindirecek illaki bir açıklaması vardır 2020 de dem yoktu .şuan ki belediye mevcut yolları zaten yeniliyor geçen hafta sehitlikligi çogunlukla bitirdi ..ayrıca tüm yollar can damadir

Son düzenleme:
Kardeşim sen trolmüsün belediye başkanı ile görüşmek istiyorsan gel ben seni götüreyim burda bilip bilmeden konuşma milletede Umut satma ..sadece bu sayfada algı yapıyorsun millette sana inanıyor senin konumun nedir yetkin nedir ki bu kadar rahat dipnotsuz konuşuyorsun burdaki insanlarda yorumlarina inanıp boyuna yorum yapıyor
Sen kime troll diyorsun lan Allah'ın koyunu benim ödediğim bedeller neler haberin var mı senin Urfa çingenesini getirip başımıza bela eden sizsiniz bizim paramızla ülke ülke geziyor amedin sorunları ortadayken

Kardeşim sen trolmüsün belediye başkanı ile görüşmek istiyorsan gel ben seni götüreyim burda bilip bilmeden konuşma milletede Umut satma ..sadece bu sayfada algı yapıyorsun millette sana inanıyor senin konumun nedir yetkin nedir ki bu kadar rahat dipnotsuz konuşuyorsun burdaki insanlarda yorumlarina inanıp boyuna yorum yapıyor
Belediye başkanı sorunları çözmek için vardır bizim paramız ile ülke ülke gezemez memleketi çöp götürüyor konut kira krizi İstanbul'u geçti troll sensin bence savunduguna göre

Verdiğin bedellere saygın olsa burda slogan atmazsin ayrıca bu coğrafyada bedel vermeyen mi var neyini pazara çıkartıyorsun belediye başkanının nereye gittiği seni ilgilendirmez heralde tatile gtmis değil kafandaki sorulara cevap istiyosan git belediyeye hesap sor burda menfi olarak bir toplumun başkanı hakinda karalama yapmaya hakkın yok Urfa cingenesi ise bir daha ki dönem destek vermezsin biter burdaki serzenisin ile sorunların cozulmez sana peşinen dedim görüşmek istiyosan gel ben seni Doğan hatunla gorustureyim ayrıca o Urfa cingenesi dediğin Serra hanımla da görüşmüş olursun bu sözlerini onların karşısında kullanırsın okeymi

Verdiğin bedellere saygın olsa burda slogan atmazsin ayrıca bu coğrafyada bedel vermeyen mi var neyini pazara çıkartıyorsun belediye başkanının nereye gittiği seni ilgilendirmez heralde tatile gtmis değil kafandaki sorulara cevap istiyosan git belediyeye hesap sor burda menfi olarak bir toplumun başkanı hakinda karalama yapmaya hakkın yok Urfa cingenesi ise bir daha ki dönem destek vermezsin biter burdaki serzenisin ile sorunların cozulmez sana peşinen dedim görüşmek istiyosan gel ben seni Doğan hatunla gorustureyim ayrıca o Urfa cingenesi dediğin Serra hanımla da görüşmüş olursun bu sözlerini onların karşısında kullanırsın okeymi
Milletin parası ile ülke ülke geziyor birgün ABD de birgün Almanya da birgün japonya da hayırdır dışişleri bakanı mi bu kadın

Eleştiriye açık mi ki bu Urfa sopari beni engelledi instgram da elestireye tahammülü yok habire servetine Servet katıyor Kürtler sayesinde

Eleştiriye açık mi ki bu Urfa sopari beni engelledi instgram da elestireye tahammülü yok habire servetine Servet katıyor Kürtler sayesinde
Bunu diyebiliyorsan devletten daha fazla istihbarat sahibisin demek çünkü devlet bunu bilse hemen kayum atar 😃yani şuan ki suçlamaların yasal değil ve çok keskin konuşuyorsun birşey biliyorsan kanıtla bence

Bunu diyebiliyorsan devletten daha fazla istihbarat sahibisin demek çünkü devlet bunu bilse hemen kayum atar 😃yani şuan ki suçlamaların yasal değil ve çok keskin konuşuyorsun birşey biliyorsan kanıtla bence
Görmemek için kör olmak lazım :) hazır Barış gelmişken ha bire götürüyorlar sen ayakta uyu ayrıca Kürt olduklarını da düşünmüyorum Türk solu hepsi

Görmemek için kör olmak lazım :) hazır Barış gelmişken ha bire götürüyorlar sen ayakta uyu ayrıca Kürt olduklarını da düşünmüyorum Türk solu hepsi
Neise kardeşim sen dipnotsuz konuşmaya devam et onlar çaldı sen eksik kalmissin..ayrıca birşey iddia ederken bir belediye yetkilisi ile görüştüm diyorsun ama o yetkililer kimdir söylemiyorsun bari soylede isimlerini konumlarını bizde sana inanalım.birsey iddia etmek yerine kanıt metodu kullan burda sadece millete Umut dagitiyorsun farkindasindir bunun.hayirli akşamlar 😃

Geri
Üst Alt