tarafımcamesaj silinmiştir.Öyle birşeyde mahkemelik olabilir 7.5 metrelik Isuzu Novociti Otokar Sultan City maxi 7.7 metrelik aracı satıp masraf ettiler kimse ödediği faizin altından kalkamaz
Dizel pahalı olduğu için kar düşer kabuk etmezler
Araç parçası çok pahalı işleri zorlar
Şu halde bile yatan araçlar var minibüste eksik araçlar var minibüs olmasına rağmen
Eksik plakaları yazsam niye tamamlanmış olduğunu kimse anlam veremez
Şehir içi bir tık rahatlamış iken kolay birşey değil
Bazılarına en fazla yeni bir iki model daha eklenebilir o da zor
Bir sene önce geçmiş olsa bunlar kabul eder
Minibüs ile midibüs orta model yok bunlar anlaşmaya kolay kolay gitmez
21ho1007 Fiat yatarda
21ho1116 boşta
21ho1019 boşta
21ho1119 boşta
21ho1133 boşta
21ho1040 boşta
21ho1140 boşta
21ho1142 boşta
21ho1145 boşta
21ho1048 boşta
21ho1053 Galib abosta
21ho1156 galiba boşta
21ho1161 boşta
21ho1063 boşta
21ho1172 boşta
21ho1073 boşta
21ho1173.bosta
21ho1089 boşta
Boşta olan araçlar var şuan
Ce2 bazı araçları son seferde şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor doğrudur ben kaç kez rastladım birde E1 E8 e10 güzergah köy yolu 876 sokak taş kıran sitesinde önünden döner A4 bile köy yolu yazar ama kendi adamij önünden geçiyorlar yalansa A4 binin tabelasını okuyun Berivan koyuncu ailesi şeyh Bedrettin caddesinden otuyor koyunculari araştırma yapabilirsin e7 e9 A4 şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor sen üç kuyu da oturmadın belli daha güzergahları bilmiyorsunuz E1 bin belediye birde yarın gündüz 21ho1105 binebilirsin bak bakalım güzergahi neresi adamlar araç içi itiraz ediyor ama bazı şoförleri hat dışı gidiyorlar üstüne belediyede olarak Berivan koyuncu ve temel cengiz adli kişiler sorun bu adam neden işlem yapilmadi diyeCE2 Dışında Araştırmaya gidenlerin hepsi üÇKUYUDAN ŞEYH BEDRETTŞNDEB Hep Ordan Geçiyor Bi Sorun Yok yani. sadece pek saatlerine uymuyorlar.
Belediye eski ve kayyum donemki bazı çalışanlar firmalar ile anlaşmış diye bilgi veriyor komisyon olayı var abi ne olur bunu söyleme dedilerAraçları Küçültmek isteyen Koperatif Başkanına Ve Dönemin Belediye Vekiline söylemek lazımdı +'dan Hafta sonu özel halk otobüsleride olsa çoğu araç çalışmaz Şöförlerde Tatil yapar Özel Halk Otobüsleri Dakikaya göre değil Mesafeye göre Gelirler. Yeni Hat Açılınca Muhakkak Onlarda Çalışır
Sen daha 10 yıldır köy yoluna giren hattı bilmiyorsun tam on yıldır köy yolunda bu hat minibüs şoförleri pisliği adam olan hattı bilirdi 21ho1105 bin bir onun gibi adamlar arkadaşların evinin önünden bilerek geçiyor geçen aylarda bir şoför sen burdan geçmiyorsun dedi benin yanında on koltuklardayin adam ne ollsa koopleri başkanı E1 güzergah dışı gitseniz işlem yapman size diye bir başkan var dedi 21ho1105 şoförleri bugün tersten bindi ona özellikle bindin e9 değilsin ama adam keyfi hat değişiyor siz sorsanız benin hattın burasi ya da hattı bilmiyor yol calismasi var diye yalan atar bunun gibi sayılı araç var bilerek yaptiyor yaptırıyor kendi adamların için bilmiyorsan bilde konuş ben tanik oldun belediye de bile bir tanesi yolcu almamak araştırmada keyfine bakan 21aap992 bir şoför var daha önce bindin hep güzergah bilerek değişiyor e1 de E8 bana aynı şoförleri geldi bilinçli yapan var 2008den beri binmedin araç yok iş gereği şehiri geziyorum siz bana sorun araçların çoğunu belediye şoförleri ben çok iyi bilirimE1'e kaç kere bindim sabah akşam araştırmaya üçkudan geçiyor her otobüs aynı yerden geçmiyor biri başka yerden biri başka yerden geçer sadece Bunlar Küçük Sorunlar Şuan Sorunlardan biri CE2 Bazen saatlerce gelmediği Oluyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.