Tema düzenleyici

Diyarbakır Büyükşehir Belediye ve Özel Halk Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende öyle katılıyorum halk sectirsin belediye boyasin
Birde boş araçları hibe edilmesi lazım gereksiz masraf edilmemeli

380 adet hesaplarım anlatırız tek tek sadece hesaplamak lazım

Kayyum bile hakkını verirken dem torpil partisi Berivan koyunuj kapısından geçmeyen aracı ihlal ediyor şeref siz leri
Kimin namusu yoksa gelmesin dedik
21aap998 tam k s r o c olduğu için düz araştırmaya gidiyor
Şeref sizn en önde giden onun bunun c 21bf738 saatinden çok cok önce gidiyor ş erefsiz olduğu için
21bf106 swrefsij başkenti onun bunun c hasiyet siz omurgasız OPETci namus suz ihlal ediyor
Berivna koyun
Temel cengiz
Serra bucak
Hatun doğan
4.kisi bir adam etmiş olsaydınız ihlaller.olmazdi şerefin kadar gonderin olmayan kadar ihlal etsin
Bir qrac 45 50 dk araştırmada neden durur E1 zaman yetmiyir diyorlar
21bf738 torpilli şeref siz adamı 45 50. Hemen hemen her gün yatiyor
Duraklara girmiyor keyfine göre davranıyor alçaklık bunların kanında var belediye Berivan koyun diye otobüs işletme müdürü var adamlara ihlal et diyor el altı işlere göz yumuyor şeref siz kanı OPETci alçak lar hep böyle

Konu sahibi
Bende öyle katılıyorum halk sectirsin belediye boyasin
Birde boş araçları hibe edilmesi lazım gereksiz masraf edilmemeli

Namuslari yok Berivan köpeği değilsen haydi git sor kankalarina pervane ALC AGİ neden işlem yapmıyor hat dışı giden minibüslere E1 bir tane hattından geçmiyor yerine senin kapının onundej geçiyorlar fesih kaya al çağı Sor niye bana ait olmauan aracı geçiyorsunuz sorsana

Belediye 4 tanesi namusu satıyor
Berivan koyun
Temel cengiz
Serra bucak
Hatun doğan
El altı anlaşma ile kendi ailelerin önünden geçiyorlar şeref sizler

Belediye namuslu adam varsa sasirtsinlae torpil öyle bir şeye getirdiler ki hasiyetsuzler

Hasiyeltli iseniz 2 başkan çıkın söyleyin E1 özel halk otobüsleri iptal ettik yandasimiza vermeyceviz 8 tane araç yap millet kurtulsun onun bunun c lerinden

Belediye başkanı ve ulaşım torpil müdürleri anlaşmayı en ince ayrıntısına kadar yapmış asis araçlar ile torpil en iyi derece yapıyorlar
21ho1090 Karsan gelmedi asis kapatıyor sonra ihlal OPETci karekter sizlwr
21ho1190 gelmiyor OPET en sevenler araçlardan asis varken kapatıyor geçmişte asis varken yakalanıyordu
21ho1158 asis kapatıyor şeyh Bedrettin caddesinde na musu satıyor
Her hatta asis açar E1 gelince kapatır namusu satar şeyh Bedrettin caddesinde nam usu satıyor
21ho1160 her bu hatta ihlal ediyor serefszlik içinde olduktan sorna asis kapat şeyh Bedrettin caddesinde na musu seve seve sat
21ho1135 asis var ama E1 ne hikmetse kapatıyor OPET şeyh Bedrettin caddesinde namu su satıyor bu da
Her hatta asis araç e1 namu su satar diye kapatıyor gelince seni fark edilmez sanediyorsuniz
Her hatta açık E1 kapatmaak deyin nesi seref szilik başkenti OPET şeyh Bedrettin 6 da namu su satarsın E1 gelirsin hattın yerine ordan geçer ordan satarson mantık bu
21ho1085 asis kapat na musu sat asis kapatmak E1 moda olmuş sanıyorlar ki onu kapatınca biz arkadan paşalar gibi geçer şeref ini hasiyetini satar kimse fark etmez
Şuan Boşta yatan araç sayısı nekadar?

Şuan Boşta yatan araç sayısı nekadar?
Net 140 civarında ilçeler dahil ama hine yeniden hesaplayıp net bilgi vereceğim

Birazdan oranları hesaplayacam

Hesaplamacagim vazgeçtim
Belediye kan.emici sere f.sizler burda şikayet etmiş Kansizlar nam uslaro.olan kişiler gelsin kendi görsün belediye nam us varsa 21aap002 nerde şeyh

Sere@@izler ihlal ediyor burdaki yöneticilerde dem canakcisi oluyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-05-08-32-06-740_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-05-08-32-06-740_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    440.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2025-08-05-08-36-11-060_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-05-08-36-11-060_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    430.7 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2025-08-05-08-39-48-555_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    Screenshot_2025-08-05-08-39-48-555_com.asis.diyarbakirakillibiletim2-edit.jpg
    458 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Konu sahibi
Net 140 civarında ilçeler dahil ama hine yeniden hesaplayıp net bilgi vereceğim
BU 140 Araç neden yatıyor? arızalımı hurdaya gitsin şöförmü yok şöför alınsın. yeterki o 140 araç çalışsın.

Yatan 140 Aracın Plakalarıyla Modeliyle yazmanızı bekliyoruz. Daha çok hangi marka yatıyor merak ediyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt