Tema düzenleyici

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende diyorum ki belediye kendi ekiplerini kursun. Parçayı BMC yerine cummins den, zf den, sahnel den, Polaris den aldım. Kendi adamları da tamir etsin
Hocam tamirci gelmiyor asgari ücretin 145 kadar kim gelip çalışıyor ki adam tamir hanesi kendi kurar kendi kazanır bilmem anlatabiliyor muyum kimse gelip 25.000 kadar maaş çalışmıyor usta adam gibi doğuda yok BMC anlayacak Otokar Isuzu hine iyi kötü usta doğu var ama BMC adam akıllı marka değil o parayı fazlasını BMC tamiri yarım yalamak yatıp alıyor

Otobüs işletmenin sirketlesmesi gerek belediye müdahale etmemesi lazım hat çıkarmıyor verimli kullanmıyor Torpille iş yapıyor

İlk üç kapılı Mercedes Benz Sprinter araçları geldi belediyeden yetki çıktı 21ho1176 hayırlı olsun İstanbul'daki gibi araç

automobile-passenger-van-Mercedes-Benz-519-CITY-BUS-AUTOMATiC-XXL-2DOORS---1555595178908060231...jpg

automobile-passenger-van-Mercedes-Benz-519-CITY-BUS-AUTOMATiC-XXL-2DOORS---1555595694459483268...jpg

Resimler alıntıdır buna benzer bir renk araç böyledi yanlış görmedim ise

Hocam tamirci gelmiyor asgari ücretin 145 kadar kim gelip çalışıyor ki adam tamir hanesi kendi kurar kendi kazanır bilmem anlatabiliyor muyum kimse gelip 25.000 kadar maaş çalışmıyor usta adam gibi doğuda yok BMC anlayacak Otokar Isuzu hine iyi kötü usta doğu var ama BMC adam akıllı marka değil o parayı fazlasını BMC tamiri yarım yalamak yatıp alıyor

Otobüs işletmenin sirketlesmesi gerek belediye müdahale etmemesi lazım hat çıkarmıyor verimli kullanmıyor Torpille iş yapıyor
25bine şoför bulamazsın. 50 70 den fazla para vereceksin en aşşa

Şoför maaşını az veriyor 33 bin filan olmalı sanki bir arkadaş kısmet olursa soracam inşallah
BMC kurtulmuş olsa servise vereceği parayı şoför eleman. Verse daha karlı
100 kadar şoför alımı için izin çıktı 25 26 kadar kadın olacak ringlerde ve belli hatları kadinlar devir alacak

Güvenlik soruşturması bitmesi bekliyorlar işe alım için.
36 42.kadar araç daha çıkabilecek seviye de

Konu sahibi
Konu sahibi
hocam şöför olmak isteyen çok zaten şöförlerin çoğu kamyoncu tırcı. bide şehirlerarası otobüs şöförleri var körüklülerin şöförlerinin çoğuda istanbul ankara gibi büyükşehirlerden geldiler

hocam şöför olmak isteyen çok zaten şöförlerin çoğu kamyoncu tırcı. bide şehirlerarası otobüs şöförleri var körüklülerin şöförlerinin çoğuda istanbul ankara gibi büyükşehirlerden geldiler
Yeni şoförler işe yaramaz bir tane 21abd024 vardı bahaneci tekiydi belediye de kayyum zamanda hattı keyfi değiştirme yapıyordu hale körüklü şoförü olarak çalışıyor
Yeni değil 55 üstü şoförlerde ustalar var onlarda şehir içinde gelmiyor tam uzmanlar genç işi şoförler işe yaramaz

Konu sahibi
Son düzenleme:
hocam birde yanılmıyorsam yanlışımız var 21ADB024 olacaktı gibi
İki harfin yeri değiştirdim yanlışla kusura bakma 330 tane aklımda bazen saydigimi unutmam anormal bence olmaz diye düşünüyorum eskileri hatırlayan birisi olarak 82 taneyi BMC beldeleri Otokar Doruk 215 le ve Mercedes Benz conetto yazabilirim şehir içine çıkan 0304 bile yazabilirim sefer atanlari

Bir tane de Burcan otomotiv yapmış Diyarbakır a iki kapılı iveco

Bende gördüm yanlış olmasam Mercedes 3 kapılı perşembe günü gördüm Z-1 hattında

Bende gördüm yanlış olmasam Mercedes 3 kapılı perşembe günü gördüm Z-1 hattında
Olabilir Çarşamba ve Perşembe günleri o grup Z1 araçları 14 tane araç 13 grup 26 günde iki gün z1 çalışıyor bugünde c10 hattında olması lazım Iveco daily model hocam ben Mercedes Benz Sprinter 519 CD sandım ve yanıldım

Araç Fiat Ducato dan Iveco oldu pervanecilere ait araç daha öncede 21ho1166 karsan marka jest aracı Iveco değiştirmişti 21ho1163 de Iveco marka alınma olayı olabilir

Ön 2 kapı kapıdan sayılmadan konuşulur. 2 tane yolcu kapılı, 1 tane yolcu kapılı gibi.

Geri