A
Aspilsan
Bende diyorum ki belediye kendi ekiplerini kursun. Parçayı BMC yerine cummins den, zf den, sahnel den, Polaris den aldım. Kendi adamları da tamir etsinUlaşım içinde olsanız belediyenin ödediği para haddi hesabı yok
Bende diyorum ki belediye kendi ekiplerini kursun. Parçayı BMC yerine cummins den, zf den, sahnel den, Polaris den aldım. Kendi adamları da tamir etsinUlaşım içinde olsanız belediyenin ödediği para haddi hesabı yok
Hocam tamirci gelmiyor asgari ücretin 145 kadar kim gelip çalışıyor ki adam tamir hanesi kendi kurar kendi kazanır bilmem anlatabiliyor muyum kimse gelip 25.000 kadar maaş çalışmıyor usta adam gibi doğuda yok BMC anlayacak Otokar Isuzu hine iyi kötü usta doğu var ama BMC adam akıllı marka değil o parayı fazlasını BMC tamiri yarım yalamak yatıp alıyorBende diyorum ki belediye kendi ekiplerini kursun. Parçayı BMC yerine cummins den, zf den, sahnel den, Polaris den aldım. Kendi adamları da tamir etsin
25bine şoför bulamazsın. 50 70 den fazla para vereceksin en aşşaHocam tamirci gelmiyor asgari ücretin 145 kadar kim gelip çalışıyor ki adam tamir hanesi kendi kurar kendi kazanır bilmem anlatabiliyor muyum kimse gelip 25.000 kadar maaş çalışmıyor usta adam gibi doğuda yok BMC anlayacak Otokar Isuzu hine iyi kötü usta doğu var ama BMC adam akıllı marka değil o parayı fazlasını BMC tamiri yarım yalamak yatıp alıyor
Otobüs işletmenin sirketlesmesi gerek belediye müdahale etmemesi lazım hat çıkarmıyor verimli kullanmıyor Torpille iş yapıyor
Şoför maaşını az veriyor 33 bin filan olmalı sanki bir arkadaş kısmet olursa soracam inşallah25bine şoför bulamazsın. 50 70 den fazla para vereceksin en aşşa
özel halk otobüsünbden bitane aracamı böyle bir araçmı geldi geldiyse kapasitesi nedir?İlk üç kapılı Mercedes Benz Sprinter araçları geldi belediyeden yetki çıktı 21ho1176 hayırlı olsun İstanbul'daki gibi araç
Ekli dosyayı görüntüle 57953
Ekli dosyayı görüntüle 57954
Resimler alıntıdır buna benzer bir renk araç böyledi yanlış görmedim ise
hocam şöför olmak isteyen çok zaten şöförlerin çoğu kamyoncu tırcı. bide şehirlerarası otobüs şöförleri var körüklülerin şöförlerinin çoğuda istanbul ankara gibi büyükşehirlerden geldiler25bine şoför bulamazsın. 50 70 den fazla para vereceksin en aşşa
Bende net bilmiyorum plakası 21ho1176 pervanecilere Ait Mercedes Benz Sprinter olarak gördüm üç kapılı İstanbul tipiözel halk otobüsünbden bitane aracamı böyle bir araçmı geldi geldiyse kapasitesi nedir?
Yeni şoförler işe yaramaz bir tane 21abd024 vardı bahaneci tekiydi belediye de kayyum zamanda hattı keyfi değiştirme yapıyordu hale körüklü şoförü olarak çalışıyorhocam şöför olmak isteyen çok zaten şöförlerin çoğu kamyoncu tırcı. bide şehirlerarası otobüs şöförleri var körüklülerin şöförlerinin çoğuda istanbul ankara gibi büyükşehirlerden geldiler
hocam birde yanılmıyorsam yanlışımız var 21ADB024 olacaktı gibiYeni şoförler işe yaramaz bir tane 21abd024 vardı bahaneci tekiydi belediye de kayyum zamanda hattı keyfi değiştirme yapıyordu hale körüklü şoförü olarak çalışıyor
Yeni değil 55 üstü şoförlerde ustalar var onlarda şehir içinde gelmiyor tam uzmanlar genç işi şoförler işe yaramaz
İki harfin yeri değiştirdim yanlışla kusura bakma 330 tane aklımda bazen saydigimi unutmam anormal bence olmaz diye düşünüyorum eskileri hatırlayan birisi olarak 82 taneyi BMC beldeleri Otokar Doruk 215 le ve Mercedes Benz conetto yazabilirim şehir içine çıkan 0304 bile yazabilirim sefer atanlarihocam birde yanılmıyorsam yanlışımız var 21ADB024 olacaktı gibi
Iveco daily pardon bana Mercedes olduğunu düşündüm yanımızdan jet gibi geçti
Olabilir Çarşamba ve Perşembe günleri o grup Z1 araçları 14 tane araç 13 grup 26 günde iki gün z1 çalışıyor bugünde c10 hattında olması lazım Iveco daily model hocam ben Mercedes Benz Sprinter 519 CD sandım ve yanıldımBende gördüm yanlış olmasam Mercedes 3 kapılı perşembe günü gördüm Z-1 hattında
Ön kapından binip şoförün yanına oturma olayı var mı varAma bu iveco iki kapılı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.