Tema düzenleyici

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Otobüsleri ve Özel Halk Otobüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
tamamdır zaten soruyordum denk geliyor mu maviler diye yaşadığınız yerlerde ıveco fiat mercedes volkswagen bunlar senin mahallen ilçen falan bunlar geliyor mu denk olarak
Belediye otobüsünden çok mavi Halk otobüslerini görüyorum keşke 50 otobüs 12 metre olsaydı

ilçeleride yazarmısınız toplam ne kadar araç çalışıyor tespit edelim.
Müsait olamadım yakında fırsat bulursam yazacam kusura bakmayın sözde izinliyim hine şirket yüzünden işleri yapmak zorunda kaldım hala bu saatte uğraşıyorum işler yoğun izinli oldum halde yaoiyorum

Konu sahibi
Müsait olamadım yakında fırsat bulursam yazacam kusura bakmayın sözde izinliyim hine şirket yüzünden işleri yapmak zorunda kaldım hala bu saatte uğraşıyorum işler yoğun izinli oldum halde yaoiyorum
sorun değil hocam asıl siz kusura bakmayın. Estağfurullah

İyi çalışmalar

İnşallah güzel bir yer bulursunuz hocam.
Listenin önemli bir kısmı tamamdır yakında yayinlayacam
Keşke bir arada
Mercedes
Man
Otokar
Isuzu
BMC markalari var son kontrolleri yapıp yazmaya başlıyorum

82 araçtan 67 teslim aldı
belediye 25 araç yakında teslimatı başlıyor Mart da gelmesi bekleniyor artık içinde körüklü olacak söylendi
İlçelere bazılarına da araç değişiyorlar diye planları var bazı ilçeler hala 2018 model kullanıyor bilginiz gibi 2023 kullanan var bazıları da 2025 olarak değişmişti

En yaşlı araç 1990 yani 36 yaşında
En gencler ise 2025 model 1 yaşına giriyor
25 tane daha gelecek
Bazı geçen sene alınan araçlar 2024 model olarak satın alındı bilginize onu da görürsünüz bugün yetistirsen şayet

394+2 oldu bilginize
Geçici hibeler listeye dahil değildir

Son düzenleme:
Yeni liste dbb otobüs listesi 393 adet guncellenmis hâli @Rime

Belediye hine aile işi torpille doymuyor 21aes771 Asis olan aracı sistemi kapatıyor kendi ailesinin önden gidiyor 21aae324 e8 aracini şeyh Bedrettin caddesinden geçiyor sonrada Asis açıyor dbb şeytani bile tövbe ediyor belediyecilikte kiyakcilik var

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Konu sahibi

Teknokent–500 Evler arasında yeni toplu ulaşım güzergahı oluşturuldu​

1769183072678.png

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda Teknokent ile 500 Evler arasında yeni bir toplu ulaşım güzergahı oluşturarak hizmete aldı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve yurttaşların taleplerine yanıt vermek amacıyla toplu taşıma ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Teknokent ile 500 Evler arasında TK kodlu yeni otobüs hattı hizmete sunuldu.

Yeni güzergahın, özellikle Teknokent, üniversite çevresi ve Şanlıurfa Yolu hattında yaşayan yurttaşların ulaşımını kolaylaştırması hedefleniyor. Teknokent–500 Evler hattı, 1 araçla hizmet verecek olup hafta içi ve hafta sonu belirlenen saatlerde sefer yapacak.

Sefer saatleri

Hafta içi seferler; Teknokent’ten 07.30, 09.50, 12.10, 14.30, 16.50 ve 19.10 saatlerinde, 500 Evler’den ise 08.40, 11.00, 13.20, 15.40 ve 18.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Hafta sonu seferleri de aynı saatlerde yapılacak olup, pazar günü sefer düzenlenmeyecek.

Toplu ulaşım güzergahı

Yeni hattın güzergahı ise Teknokent, Medya Villaları, Kent Ormanı, Seyrantepe, Tesisler, Şanlıurfa Yolu, Otogar ve 500 Evler olarak belirlendi.

hocam bu 120 araç 2011 mercedes'lerde dahilmi veya 2015 procity'ler
2015 2016 2017 2018 var bildiğim
2011 de biri BMC servisinde tamir edildiğinden beri bir taneai de var Diyarbakır Mercedes yetersiz
Özel sanayide iyi anlayan kişiler var lakin ama bunlar yerine BMC servisine yaptiyor belediye
En kotu serj 2018 dizel ama bunları gönderir mi bilmiyor
2015 2016 2017 de kronik sorunlar aşırı var

En sağlam 1990 model bence onu da gönderecekler bizce ama

tek bir renk olmalı hocam öyle farklı renkler olmazki
Tek renge karşıyım Renga renk olmalı bence düşün F1 olsun mesele Pembe araç bindim gel onla o hatta çalışıyor mesele ya da D2 olsun lacivert olsun mesele lacivert araç bindim diyebilsin ya da A8 yıllar önce hattı ona bindim diye bilsin mor mu o rengi söylesin
Z4 olsun kahve rengi bindim bizim araxlar kahve rengi o dönem bilinsin çok güzel geliyor
B4 olsun mesele açık sarı olsun cadde görün insan kaçırdığı aracı bilsin E5 olsun mesele yıllar önceki hat Duman grisi mesele adam hem kaçırdığını bilsin hemde kaçırdığı için acele etmesin
Eski araçlar boyalanmasi şart bence dünyanın en renkli araçlarına sahip olunması lazım
Hatta ortak joker araçlarin rengi bile olmalı ateş kırmızı mesele diyelim joker araçlara diyelim verilmiş olsun azali aracın yerine giden belli olsun ya da ek sefere joker arabalı aracin gittiği mesele Antep fıstığı yeşili olsun o da joker olsun millet bindiği aracı uzaktan tanıması lazım model ve markalara göre renklendirme artırılması bence gerekir
Yeşil 2015 de 2017 de 2019 ve 2025 de kasalar farkli ona göre şekillendirmede mantıklı

Konu sahibi
Tek renge karşıyım Renga renk olmalı bence düşün F1 olsun mesele Pembe araç bindim gel onla o hatta çalışıyor mesele ya da D2 olsun lacivert olsun mesele lacivert araç bindim diyebilsin ya da A8 yıllar önce hattı ona bindim diye bilsin mor mu o rengi söylesin
Z4 olsun kahve rengi bindim bizim araxlar kahve rengi o dönem bilinsin çok güzel geliyor
B4 olsun mesele açık sarı olsun cadde görün insan kaçırdığı aracı bilsin E5 olsun mesele yıllar önceki hat Duman grisi mesele adam hem kaçırdığını bilsin hemde kaçırdığı için acele etmesin
Eski araçlar boyalanmasi şart bence dünyanın en renkli araçlarına sahip olunması lazım
Hatta ortak joker araçlarin rengi bile olmalı ateş kırmızı mesele diyelim joker araçlara diyelim verilmiş olsun azali aracın yerine giden belli olsun ya da ek sefere joker arabalı aracin gittiği mesele Antep fıstığı yeşili olsun o da joker olsun millet bindiği aracı uzaktan tanıması lazım model ve markalara göre renklendirme artırılması bence gerekir
Yeşil 2015 de 2017 de 2019 ve 2025 de kasalar farkli ona göre şekillendirmede mantıklı
hocam üstündeki kod'tan belli oluyor hangi araç olduğu

Konu sahibi
tek renk olması daha iyi.

Geri