listeyi tamamladınızmı hocamServis ve garajda yatıyor bazılarıni tamir ediyorlar kökten filodan çıkarılması lazım ama BMC ye kazanç sağladığı için cikarmazlar
listeyi tamamladınızmı hocamServis ve garajda yatıyor bazılarıni tamir ediyorlar kökten filodan çıkarılması lazım ama BMC ye kazanç sağladığı için cikarmazlar
Çalıştığım için hazırlamak zor biraz Çarşamba yetistirsen yayınlayınlisteyi tamamladınızmı hocam
175 Araçmı çalışıyor toplam?Zümrüt kent garajına bağlı olan araclarin saat listesi
geriye kalan otobüsler narde 360 civarı otobüs yokmu arada baya fark var.175 Araçmı çalışıyor toplam?
Tamamdır hocamÇalıştığım için hazırlamak zor biraz Çarşamba yetistirsen yayınlayın
İlçeler dahil değil buna175 Araçmı çalışıyor toplam?
Kırsal çarıklı ise olabilirBI de diyarbakır için facebook ta hala j10 var çalışıyor mal sahibi satıyor model yükseltmek için ha @Rime görmememiştir sokaklar da zaten yollar da KARSAN ARAÇ ALIM SATIM GRUBU | Model yükselteceğim diye satyrm tek el kullanms araç Cook temiz fiyata ufak bir pazarlk var 340 bin tl | Facebook
bu ergani ilçe özel halk otobüsüBI de diyarbakır için facebook ta hala j10 var çalışıyor mal sahibi satıyor model yükseltmek için ha @Rime görmememiştir sokaklar da zaten yollar da KARSAN ARAÇ ALIM SATIM GRUBU | Model yükselteceğim diye satyrm tek el kullanms araç Cook temiz fiyata ufak bir pazarlk var 340 bin tl | Facebook
tamam bu sana denk geldi mi bu j10 lar ho olarakbu ergani ilçe halk otobüsü
Ergani'de oturmuyorumki denk gelsin.tamam bu sana denk geldi mi bu j10 lar ho olarak
anlaşıldı demekki siz merkez de oturuyorsunuz sadece öho minibüs olarak mavi ye mi denk geliyorErgani'de oturmuyorumki denk gelsin.
mavi olanlar HO 1000'den başlayan Plakalar diyarbakır şehiriçi öho'laranlaşıldı demekki siz merkez de oturuyorsunuz sadece öho minibüs olarak mavi ye mi denk geliyor
tamamdır zaten soruyordum denk geliyor mu maviler diye yaşadığınız yerlerde ıveco fiat mercedes volkswagen bunlar senin mahallen ilçen falan bunlar geliyor mu denk olarakmavi olanlar HO 1000'den başlayan Plakalar diyarbakır şehiriçi öho'lar
Ekli dosyayı görüntüle 101304
beyaz ho plakalar 2000'den başlayanlar ergani şehir içi öho'lar
İlçede Peugeot var Citroen var Karsan var Mercedes var voltwagen yok Iveco yok Otokar yok Fiat vartamamdır zaten soruyordum denk geliyor mu maviler diye yaşadığınız yerlerde ıveco fiat mercedes volkswagen bunlar senin mahallen ilçen falan bunlar geliyor mu denk olarak
Mavi'lere bindim evettamamdır zaten soruyordum denk geliyor mu maviler diye yaşadığınız yerlerde ıveco fiat mercedes volkswagen bunlar senin mahallen ilçen falan bunlar geliyor mu denk olarak
2 kapılı Iveco da adam 1+1 koltuk yapmış daha fazla adam almak içinMavi'lere bindim evet
Iveco
Karsan
Fiat
Otokar Centro
Sıralama yaparsam 1 Otokar Centro 2 Karsan 3 Fiat 4 Iveco
Iveco Demir tutacağından yoksun bir araç.
İnsanlar tutunacak yerde bulamıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.