Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri | Sayfa 16 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Diyarbakır Belediye Otobüsleri Ve Özel Halk Otobüsleri

araştırsanız iyi olur bizde kaynağını öğrenmiş oluruz.

Belediye Man lions 12m + 18m veya otokar 12m + 18m alsa ilk etapta bize yeterdir
hine diyorum hat açılması yolcu düzenin oturmasını sağlar geçmişte hatlar açtılar belli hatlar dolu ama o zaman araç sayısı ve şehir küçüktü beledıye adam akıllı hat açarsa 18 metrelık belli sayıda lazım 8 metrelık 12 metrelık onemı bellı yerde olur bunu anlatmak ancak uygulamaya olur yetki olsa yapılması sızın de anlatmaktan kolay olurdu kelımeler değil uygulama ile anlatılır 18 metrelık asırı lazım değil diyarbakırda masraf olur hatların artması yolcunun dağılması şart hat lazım hine diyorum hat lazım eksııksız hat

hatlar lazım 100 kişi bir araca binmesi yerine 6 hatta dağılması lazım

hine diyorum hat açılması yolcu düzenin oturmasını sağlar geçmişte hatlar açtılar belli hatlar dolu ama o zaman araç sayısı ve şehir küçüktü beledıye adam akıllı hat açarsa 18 metrelık belli sayıda lazım 8 metrelık 12 metrelık onemı bellı yerde olur bunu anlatmak ancak uygulamaya olur yetki olsa yapılması sızın de anlatmaktan kolay olurdu kelımeler değil uygulama ile anlatılır
belediyeye bunun duyrulması gerek birileri uyuyor.

• Beğen
Tepkiler: fatıh kara
siz müdür olsaydınız yada amir olmazmıydı?
bu zor beledıyeye dısardan adam alınmaz ancak bunun tek yolu özel kalem müdür olarak alınıp sonra atanması bu da torpıl demek olabılır hangını bir kamuda çalısmayın biriyim özel sektorde buldugum zamanla yorumluyorum
olmam her yonetım kendı adamını koyuyor cengız baska bır adam gelır ama o da mudurlerden bırı secılır dışardan müdür atanması sor biraz ben yapmam ıkı gün sonra ıslerıne gelmez atarlar olmus olsa cıkar doğruntusu ıle eskıden mudur olan adam akıllı kısılerınden secıldı

• Üzgün
Tepkiler: Rime
bu zor beledıyeye dısardan adam alınmaz ancak bunun tek yolu özel kalem müdür olarak alınıp sonra atanması bu da torpıl demek olabılır hangını bir kamuda çalısmayın biriyim özel sektorde buldugum zamanla yorumluyorum
olmam her yonetım kendı adamını koyuyor cengız baska bır adam gelır ama o da mudurlerden bırı secılır dışardan müdür atanması sor biraz ben yapmam ıkı gün sonra ıslerıne gelmez atarlar olmus olsa cıkar doğruntusu ıle eskıden mudur olan adam akıllı kısılerınden secıldı
niye bukadar vatandaşa hizmet etmek yerine adam kayırıyorlar. Halk susarsa bunlar daha çok ezer.

tarafımcamesaj silinmiştir.

Son düzenleme:
niye bukadar vatandaşa hizmet etmek yerine adam kayırıyorlar. Halk susarsa bunlar daha çok ezer.
yıllardır susuyor belediyecilik gönül işi bunlar belediyecilik yapmıyor halk evde susuyor sadece beş on kişi konuşuyor en başta benim bende sıkıldım 2007 den beri bu işteyiz en rezillik senedeyiz

oğlaklı toki konutları eylem yaptı e9 z5 oğlaklı ring vb. busefer biz ulaşımda sıkıntı yaşamaya başladık
e9 z5 ay gibi hatları verdıler onlara özgü bile hat çıkarmadılar hatta bunlar başı boş köylere hizmet vermek yerine ulaşıma hizmeet vermek lazım ilçelere ek para vererek ek araç vererek şöfür alımını engelleyen valili devre dışı bırakmak zorunda belediye
çare bulunur ama belediye belediyecilik kumsallık olmadığı için çareler düşünülmüyor

mesele beledıye çalışanları için servis hizmet verılmesı saçma şöfür alımı vali izin vermiyor bunların çaresini düşünmek lazım

yıllardır susuyor belediyecilik gönül işi bunlar belediyecilik yapmıyor halk evde susuyor sadece beş on kişi konuşuyor en başta benim bende sıkıldım 2007 den beri bu işteyiz en rezillik senedeyiz

e9 z5 ay gibi hatları verdıler onlara özgü bile hat çıkarmadılar hatta bunlar başı boş köylere hizmet vermek yerine ulaşıma hizmeet vermek lazım ilçelere ek para vererek ek araç vererek şöfür alımını engelleyen valili devre dışı bırakmak zorunda belediye
çare bulunur ama belediye belediyecilik kumsallık olmadığı için çareler düşünülmüyor

mesele beledıye çalışanları için servis hizmet verılmesı saçma şöfür alımı vali izin vermiyor bunların çaresini düşünmek lazım
birde 2019 model mavi cng'lerin motoru kükrüyor sarılarda fazla ses yok neden öyle

birde 2019 model mavi cng'lerin motoru kükrüyor sarılarda fazla ses yok neden öyle
iadeli 2018 2019 araçlar sipariş edilip iptal edilen araçlar sadece onlar mı 2022 model bmc neocity sorunlu sürekli arzalı mesele

az önce üçkuyudayım e1 ve ce3 tabela açık bir şekilde nöbetçileri şeyh bedrettinden geçip üç kuyu doğru gitti yarın isteyen gelebilir herkes nöbetçi araçları gelip ıhlallerını kontrol edebilir ara sıra tabela açıyorlar yolcu alıyorlar hakkı olmayan caddeden berivan koyuncu da serefli ise ailesinin önünden neden geçiyor hakkı olmayan araçlar sora bilir serefli olan ihlal yazar cezai işlem uygular

iadeli 2018 2019 araçlar sipariş edilip iptal edilen araçlar sadece onlar mı 2022 model bmc neocity sorunlu sürekli arzalı mesele
hiç neocity'de arkaya binemedim sesinide kavga seslerinden duyamadım maalesef.

servisten geciyormusunuz hiç
geçmedin şu aralar ama servisin önü ana baba günü servis içinde ve dısında sıra halınde hep beklemede araçlar yatıyor
e1 21aaf950 19.46 da seyh bedrettınden gectı e8 de 21adl639 sonrada 21adl644 ce3 19.52 de ,

e1 21aae343 21aaf950
e8 de 21af977 21adl639
ce3 21aae336 21adl644

geçmedin şu aralar ama servisin önü ana baba günü servis içinde ve dısında sıra halınde hep beklemede araçlar yatıyor
e1 21aaf950 19.46 da seyh bedrettınden gectı e8 de 21adl639 sonrada 21adl644 ce3 19.52 de ,

e1 21aae343 21aaf950
e8 de 21af977 21adl639
ce3 21aae336 21adl644
eğer birgün geçerseniz fotoğraf yukleyebilme şansınız varmıdır

sizin gibi böyle belediye otobusleri hakkında iyi bilen kaç kişi var goruyorum ama bazı kişiler aynı'mı eski sitede çok başka kişiler vardı onlar zaman ilerledikçe sustu. neden böyle?

sizin gibi böyle belediye otobusleri hakkında iyi bilen kaç kişi var goruyorum ama bazı kişiler aynı'mı eski sitede çok başka kişiler vardı onlar zaman ilerledikçe sustu. neden böyle?
onların bazıları küstü emin olabilirsiniz belediye çakalların elinde olunca dem bir hizmet partisi değil ulaşımda gelmıs geçmiş 4 kişi var biri osman baydemirdeki müdürlerinden biri özel halk otobsüleri kariştığında işi bıkardı 2013 de hatlar değişti bu işi bilen bir başkası da ilk kayyumda vardı rüşvet torpıl işine karışılınca işi bıkardı başka alana kaydı bir diğeri de adam ulaşımda kayyumlar getirdi iş işten çıkılmaz halde olduğunu görünce başka alana ondan özel sektöre gitmek zorunda kaldı diğerini baya eskilerden o da belediye el değiiştirnce geçmişte gitmek zorunda kaldı diğer sitelerde ise cenk diye burç onları siteden atınca o siteye gitmedi başka alanda yazmadı onlarla arkadaş grubu aynı cümlelerle bayrağı devir aldı ama olmadı küsünce arada bunlar diğer katılanla iş birliği fikir alışverişi yaparak işleri yaptığını biliyorum mesele geçmişte belediye o sayfaları takip ederdi biz biliyoruz bir örnek eki toplu konutta 2015 model bmc procity cng lerin verilmesi bmc beldelerden sıkılan insanların ruh sesi olmasını gösterebiliriz o dönemde de eski toplu konut eski gür çıkanlardan bir yerdi baya baya benimde sevdiğim yerlerin başında gelir ilk cngli aracı 21bf18 plakalı deneme ve joker olarak vrilen aracların başında gelır ilk 2015 de geldiğinde gerçi 21bf113 21bf114 1bf115 hafıam beni yanlış hatırlatmıyorsa 2015 de ılk verılen sonra aracın sorumlu olduğunu görence mesele kapı sorunu bmc procitylerde sonra ağır kalkış olması bmc beldeler gibi atık seri araç olmaması yüzünden süresi uzun hatlarda görev aldı birde o zamanlar ilk gelen şöfürler cng alır sonradan gelende eski bmcden başlar katı kuralları vardı harıka kuralldı neyse de belediye işini bilen halk için başvuruları kabul eden onaylayan belediyecilikten kayyum dönemde sözde halk için belediyeciliği ön plana serilmesi gerekirken o dönem biz kanıtlayamayız para ile işe alınan kişilerin kuralları bozması özel halk otobüslerin garaj kapılarını kapatma olayına kadar kaliteisz işlerle uğraşan belediyeden torpılli kıyakçılığın adamı olanların kazanıldığı işe döndü buğun 21aap992 e1 mesele son seferde 20 dk erken çıkması buna en büyük örnek 21bs838 e8 olmasına rağmen opet seyh bedrettınden geçmesi normalde bu araç a4 aracı hafta içi ama adam e8 bilinçli yol değişmesi birde eki amir bu adam sen yolu bilmez misin ce3 vardı orda aynı haltı yedi geçmişte aynı adam hattı köy yolu iken adam bilinçli e8 veriliyor 21bf114 21aan99 bu tür adamlar bilinçli e8 e1 e10 veriyor bunun gibi hem toorpılle hemde kıyakla berivan koyuncu vererek kendi hattı dışı giden adamları koruyor şimdi lafı geitrmek istediğim yer ise o kadar diğerleri şikayet etmesine rağmen işem yapılmasından bıktıları için ya taşındilar ya da vazgeçtiler onlardan bir tanesi gazilerin hakkını savunurken adam bu tür şeylerden vazgeçmekk için belediyenin iğrenç politikaların sonucu en sorunsuz yer olan yeni yapı da ofiste ev aldı bir örnek bir başkası toplu konuttan taşınım luanparkta minibüsün geçmesi ile lunapark tarafından ev alıp gittiğini biliyorum bir başkası üç kuyudaki bazı hatların gece ulaşım o dönemde sıkıntı olmasını görerek b.başında zamanda aldığı evi kira vererek çok ulaşım rahat olduğu bir yere taşındı bilgi vermeyin verirsem kımlığını açık edebilirim o arkadaşım öyle bazıları taşınan arkadaşlar var çok örneği var onların bazıları şuan torun peşinde

belediyede berivan ko yuncu iş başında e.ncümen yaptıkları ile 09.32 28.10.024 de

dem partisin torpıl işi bugünkü sonuçları adamına özel kıyak
21adl644 19.59 da berivan koyuncunun ailesinin caddesinden 20.07.44 de caddeyi terk ediyor 8 dk bekleme yapıyor berivan gösterebilirsin aksini ce3 senin ailenin caddesinde nde işi var
21bf121 6 kez ihlal edecek şeyh bedrettinde de sefer atıyor e8aracı aileinin önünde a4 e9 e7 dışı hat yok ama e8 sen yönetimdesin diye geçiyorsun
21bf744 3 sefer ihlal ediyor
21bf729 2 sefer ihlal
21bk091 2 sefer ihlal ü
21adh744 3 kez ihlal
21bf104 3 kez ıhlal
21bf106 2 sefer ihlal
21bu405 2 sefer ihlal
21bu408 3 sefer ıhlal
21bk899 2 sefer ihlal
21aan996 ring aracı (son seferde değişti )4 sefer ihlal
21bf728 2 sefer ihlal ring aracı kendi ailesinin önünden geçiyor ama iş diğer caddelerde ihlal ediyor
21aaf219 e8 nöbetçi 1 sefer seyh bedrettınden geciyor ailenin önünden
21aan992 3 sefer ıhlal (arzalı der bu adam hep yapıyor bunu
21bf114 2 sefer ıhlal
21bf725 3 sefer ıhlal
21bk093 seyh bedrettınden geçmiş 3 sefer ihlal
21bk090 3 sefer ıhlal
21bf118 4 sefer ihlal
21aan026 1 ıhlal,
21aar661 3 sefer ıhlal
21adh668 1 kez seyh bedrettunden 2 kez farklı ıhlal
21aap042 2 sefer ıhlal
21ho1005 sabah 4 sefer ıhlal
21ho1006 4 sefer ıhlal sabah
21ho1105 sabah 3 sefer ıhlal
21ho1169 8 sefer ıhlal (plaka yanlış adlandırmıs olabılırım bu aracı 14 +20 aracı tutmak kolay deıl kafadan )
21ho1125 sabah 4 kez ogle 1 kez 5 ıhlal
21ho1018 3 sefer ıhlal
21ho1118 2 sefer ıhlal
21ho1029 2 sefer ıhlal
21ho1129 2 sefer ıhlal
21ho1070 3 sefer ıhlal
21ho1170 4 sefer ıhlal sabah oellıle
21ho1067 6 sefer ıhlal
21ho1024 4 sefer ıhlal
21ho1177 2 sefer ıhlal
21aaf940 e1 1 IHLAL
21aae343 e1 1IHLAL SEYH BEDRETTIN
21aaf219 e8 1 IHLAL
21aaf196 e8 1 IHLAL SEYH BEDRETTIN
21ADL644 2 IHLAL SEYH BEDDRETTINEN GECIYOR IKI KEZ BIRI BOŞ ARAÇ 7 DK O CADDDE OYALANIYOR
21AAF209 SON SEFERDE CE3 OLARAK SEYH BEDRTTINDEN GECMİŞ

29.10.2024 NAMUSU OLMAYAN ADAM IHLAL EDER ADAM OLAN AYNISI BERIVAN KOYUNCU İŞLETME MUDURUN SEYH BEDRETTINDE YAPSIN E9 A4 E7 DE
21BF744 E8
21BF748 E8
21BF114 E1
21AAN992 E1
NAMUSU OLMAYAN ARASTIRMAYA HAKKI OLMYAN SEKILDE GIDIYOR BUNLAR A4 DE E9 DA E7 SORUN CIKAMAYANLAR KIM GURURU YOKSA IHLAL EDER NAMSU OLMAYAN HAK ETMEDIGI PARAYI TORPILLI OLDUGU ICIN CEZA ALMADAN KAZANIR

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rime
berivan niyeti bgün boztu
otobüs işletme müdürü 5 e8 aracına asis kapatırdı ıhlallerı yaptıyor gelıp görebilirsiniz oda yetmemiş e1 aracları 21aan992 ıhlal 21bf114 ıhlal 21bf725 ıhlal ettıyor hattın ılk gelen aracı hattına gelmedı aılesını seven kendı hak etmedıgı aracı vermek ıcın mucalede etmeye devamedıyor bütün hatlar tam kadro e8 de asıste 3araç actırmıs sadece 5 araç nerde adamının evınınde mı acaba e1 de 1 aracı az once asıs kapandı hattına gelmedı kameralar kontrol ettık berıvan koyuncu ve ulasım daıre baskanlıgını sadece torpıl ustune kuran kucuk tombiş cengiz gelın gordunuz bılıyoruz kameralarla cevap verın goruntulerı ıle aksını soylemezsınız sızde bılıyorsunuz degıl adam olsan ısını yapar adam olmayanda torpıl yapar

21bf119 e8 3 sefer

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.