Ben 2006 da üye omuştum . Eski üyelerden Kazım Hasırcı …Eray Hasırcı ve Deli Dervişi özlüyorum . Güzel fotoğraflar eklerlerdi hep .
Haldun Turan, Aydın İnan, Ahmet + İsmail Günen, Ezgi7, Adil Alpkaya, Tuncay Özer, Türkay Öksüz, Ramazan Doğan, Birol Ezertaş gibi kaliteli fotoğraflar çeken eski ve kaliteli üye abilerimizi de unutmayalım.Enver Bozyiğit e sosyal medyada ulaştım Hollanda da kendisi fakat yeniden üye olmayı düşünmüyor şimdilik
O kayıtlı üyemiydi :OŞu arkadaşı merak etmeyen yoktur diye düşünüyorum. Her forumda mutlaka yazardı. Genelde misafir vs. farklı fonların önünde kara şövalye gibi bir resim koyardı. Zibilyon tane mesaj yazmıştır. Tek başına bütün konulara yeterdi. Son 5 yıldır pek görememiştim. Buralarda hala yazıyor ise saygılar. Yeni foruma gelsin 15 günde mareşale kadar gider kanımca...
Ekli dosyayı görüntüle 76576
Bilmiyorum ama herhalde değildi binbaşım. O kadar çok mesaj yazmıştır ki, biraz zorlasa bağımsızlığını ilan edip, wowturkey2'yi kuracaktı diye korkmuştum...O kayıtlı üyemiydi :O
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.