Tema düzenleyici

Çok Eski Üyelerden Kimler Var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmreUzan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eski wowturkey'e 2011'in eylül ayında üye olmuştum ben de. Saçma sebeplerden iki kez geçici uzaklaştırıldım ama o sitenin kapanmasına kadar aktif üyelerden biriydim.

Konu sahibi
Ben 2006 da üye omuştum . Eski üyelerden Kazım Hasırcı …Eray Hasırcı ve Deli Dervişi özlüyorum . Güzel fotoğraflar eklerlerdi hep .

Kazım Hasırcı ile beraber Enver Bozyiğitin de güzel fotoğrafları vardı.Heleki kuş fotoları.
Sefer Bayraktar ve Resul Gül de iyi paylaşımları vardı.
Ertuğrul Mertel vardı bir de karışık cümleler kuran, güzel günlerdi.

Enver Bozyiğit e sosyal medyada ulaştım Hollanda da kendisi fakat yeniden üye olmayı düşünmüyor şimdilik

Bende genellikle eski minibüslerin fotoğraflarını yüklerdim eski siteye.

Enver Bozyiğit e sosyal medyada ulaştım Hollanda da kendisi fakat yeniden üye olmayı düşünmüyor şimdilik
Haldun Turan, Aydın İnan, Ahmet + İsmail Günen, Ezgi7, Adil Alpkaya, Tuncay Özer, Türkay Öksüz, Ramazan Doğan, Birol Ezertaş gibi kaliteli fotoğraflar çeken eski ve kaliteli üye abilerimizi de unutmayalım.

bende(Memoli58) 2005 de Wowturkeye üye olmustum..cok güzel paylasimlar yapiliyordu ,insallah burasi da böyle olur

2011 yılında üye olmuştum yine quatro idi. Aynı nick ile.
Not: Audim filan yok, uğurlu sayım 4, onun İtalyancası hepsi budur yani. (Onu bile yanlış yazmışım. Doğrusu quattro olmalı)

Son düzenleme:
Wowturkey sitesine 2017 senesinde üye olmuştum. En aktif olduğum başlık Marmaray Projesi başlığıydı sonradan İ.E.T.T başlıklarında yazmaya başladım.

Ozellike ulasimci eski guzel uyeler vardi izmir ulasimda geri gelseler keske

Şu arkadaşı merak etmeyen yoktur diye düşünüyorum. Her forumda mutlaka yazardı. Genelde misafir vs. farklı fonların önünde kara şövalye gibi bir resim koyardı. Zibilyon tane mesaj yazmıştır. Tek başına bütün konulara yeterdi. Son 5 yıldır pek görememiştim. Buralarda hala yazıyor ise saygılar. Yeni foruma gelsin 15 günde mareşale kadar gider kanımca...

1.jpg

Ben de 2006 da üye olmuştum.
Önceleri mesleğim gereği sadece eski, yeni hiç farketmeksizin gemi fotoğrafları ve tarihçeleriyle ilgilenirken tesadüfen bulduğum bir siteydi.
İşin en güzel yanı, o dönemde türk ve dünya denizcilik tarihini en iyi bilen duayenler rahmetli Ali Bozoğlu, Allah uzun ve sağlıklı ömür versin Akın Kurtoğlu gibi konusunda uzman,aktardığı bilgiler belgeli,kanıtlı,belge niteliğinde paylaşımlar vardı..
Site bu anlamda harika bilgi paylaşım sitesiydi..
Türkiye'nin geçmiş ve bugününü en iyi şekilde her anlamda görebilirdiniz.
Özellikle siyaset ve futbol tartışmaları sitenin sonunu getirdi..
O siteden üç ya da dört kez atıldım. Sayısız uzaklaştırma aldım..
Bunların tamamına yakını Atatürk'den haz etmeyen dinciler ile girdiğim tartışmalar sonucuydu..
En küçük bir saygısızlık olmamasına rağmen sadece ben ve benim gibi düşünenler atılırken, en ağır hakaretleri bile edenlere o sitede yol verildi.
Burada olmamın en önemli sebeplerinden biri de burada siyaset olmaması..
Biraz uzun oldu. Lütfen kusura bakmayın..

Şu arkadaşı merak etmeyen yoktur diye düşünüyorum. Her forumda mutlaka yazardı. Genelde misafir vs. farklı fonların önünde kara şövalye gibi bir resim koyardı. Zibilyon tane mesaj yazmıştır. Tek başına bütün konulara yeterdi. Son 5 yıldır pek görememiştim. Buralarda hala yazıyor ise saygılar. Yeni foruma gelsin 15 günde mareşale kadar gider kanımca...

Ekli dosyayı görüntüle 76576
O kayıtlı üyemiydi :O

Geri
Üst Alt