E
EmreUzan
2006’da fetoye feto dedigi icin wow’dan banlanan, 2003’te forumun ilk uyelerinden olan beni hatirlayan var mi acaba buralarda, cok merak ettim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle hoşgeldiniz burası tamamıyle yeni oluşum bir sitedir siyaset kesinlikle yasak diğer konularda katılımınızı bekleriz eski üyelerden tanıyan elbette çıkacaktır.2006’da fetoye feto dedigi icin wow’dan banlanan, 2003’te forumun ilk uyelerinden olan beni hatirlayan var mi acaba buralarda, cok merak ettim.
Instagramda 67 gonderili, 643 takipcili gözlüklü bir kişi var Denizli'den. Tanımadığım için emin olamadım.Yasin Efesoy isminde bir arkadaş vardı. Denizli ile ilgili güzel katkıları vardı. Ulaşılıp buraya davet edilebilir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.