Baktın yerler de alçak gerilim hattı var gizel bakmamışşınHamza bugün sarı siteye baktım canbaz arsalara güncel tarihli bir kaç ilana baktım m2 en fazla 1300 civarı merak ediyorum karkocada bile m2 2000 lira değil çoğu yer

Baktın yerler de alçak gerilim hattı var gizel bakmamışşınHamza bugün sarı siteye baktım canbaz arsalara güncel tarihli bir kaç ilana baktım m2 en fazla 1300 civarı merak ediyorum karkocada bile m2 2000 lira değil çoğu yer
Dönüm 1800 kendim şahit oldum satıldığına hikaye falan yokhikaye hacım o program orda yazan fiyatlar realist değil eğercede bağ sattım tapusora göre 2.5 milyon etmesi lazımdı 900bine anca gitti
Doğru olabilir bilmiyorumhikaye hacım o program orda yazan fiyatlar realist değil eğercede bağ sattım tapusora göre 2.5 milyon etmesi lazımdı 900bine anca gitti
Yok gerçekten o fiyatı görmüşse hemen sat sarı sitede hiç o fiyata tarla yokDönüm 1800 kendim şahit oldum satıldığına hikaye falan yok
Neden satayım satıp nerden alayımYok gerçekten o fiyatı görmüşse hemen sat sarı sitede hiç o fiyata tarla yok![]()
Ya 2.5 milyona teknosaba yakın yerlerde iyi bir dönüm bulursunNeden satayım satıp nerden alayım
Çoğu yer ramsar neden alayım burası daha iyi ordanYa 2.5 milyona teknosaba yakın yerlerde iyi bir dönüm bulursun
Çoğu yer ramsar neden alayım burası daha iyi orda
Belediye aradığın zaman sana ramsar diyor nasıl konut alanı oluyorKarakoca Yenibahceler konut alanı. Hatta bölgenin meslek lisesi de Yenibahcelerde planlanmış.
Daha geçen haftaya kadar Canbaz, Subaşı, Karakoca ' nin getirilerinden en fazla bahseden kişi siz değil miydiniz , ne oldu, yağan yağmurlarla Uluabat gölünün suları mı Karakocaya kadar yükseldi de bütün Karakoca Ramsar oluverdi?Belediye aradığın zaman sana ramsar diyor nasıl konut alanı oluyor
Ramsarda köy imarı oluyor konut imarı olmuyordaha önceki başkan döneminde öyle bir sorun yoktu hatta yenibahçelerin çoğu köy imarına açdılar
Bütün Karakoca için demiyorum büyük bir bölüm için diyorumDaha geçen haftaya kadar Canbaz, Subaşı, Karakoca ' nin getirilerinden en fazla bahseden kişi siz değil miydiniz , ne oldu, yağan yağmurlarla Uluabat gölünün suları mı Karakocaya kadar yükseldi de bütün Karakoca Ramsar oluverdi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.