S
seaside
Şehir plancısı değilim iddiam da yok
Bunu herkes biliyor çaylak kalmışsınBu arada yeni otoban yolu güzergahı netleşti burada açıklayayım
TOKİ'nin aldığı yer diye birşey yok hepsi meralarda oluyor hazine arzisindeTOKİ'nin aldıkları yerlerde durdu yapılması da çok zor
Onlar da yapım işi yavaşladı diyorum ve düzgün konuşTOKİ'nin aldığı yer diye birşey yok hepsi meralarda oluyor hazine arzisinde
O benim hayranım ondan aramızda hep bu tarz muhabet dönüyor eskiden beriArkadaşlar bir birinize ithamda bulunup inceltecek sözlerde bulunmayın lütfen kurallara göre hareket edelim tartışmadan kaçınalım.
İhale ihale ayı günü belli olan şey nasıl yavaşlıyorOnlar da yapım işi yavaşladı diyorum ve düzgün konuş
Bekliyoruz seaside. Seni tekrar aramızda görmek çok güzel. En doğru bilgileri hep sen veriyorsun.Bu arada yeni otoban yolu güzergahı netleşti burada açıklayayım
Onunla muhattap olmak istemiyorum düzgün de konuşmuyor zamanın da tokilerin nereler yapılacağını ben söyledim gelmiş bana satıyor hamzanın oturduğu adresine kadar biliyorum gençliğine veriyorum bundan sonra buraya yazmayacağım inanmayın bu çocuğaseaside , hoşgeldin reis bizi değerli bilgilerinle aydınlatmana ihtiyacımız var. Nedir bu yeni yol meselesi. Hamza heyecanlı sen karamsar orta yolu bulalım aranızda. İfrat tefrit olmayın vasat iyidir.
Paranın kokusunu aldın 2 sene önce nerdeydin benimle tartışmaya başladın zamanlarda o bölgeleri bilen sayısı azdı herkes meyvesini aldı biz doğru ola şeyleri söylüyoruz burda mevcut TOKİ mevcut teknosab bölgede var bunun gelişimi ile bölgede gelişecek hakkında bilgi veriyoruz daha geçen Karacabey belediye başkanı 450 bin yaşam olacak dedi teknosab çevresine ve kırsal bölgeler için imar çalışmaları başlıyacak dedi biizm veriler direk birinci ağızdan söylenen şeyler bilmediğimiz ne varda senin bildiğin ne olacakta burda söylicenmsana kalsa hiç biryere bişey olmazdıOnunla muhattap olmak istemiyorum düzgün de konuşmuyor zamanın da tokilerin nereler yapılacağını ben söyledim gelmiş bana satıyor hamzanın oturduğu adresine kadar biliyorum gençliğine veriyorum bundan sonra buraya yazmayacağım inanmayın bu çocuğa
seaside , hoşgeldin reis bizi değerli bilgilerinle aydınlatmana ihtiyacımız var. Nedir bu yeni yol meselesi. Hamza heyecanlı sen karamsar orta yolu bulalım aranızda. İfrat tefrit olmayın vasat iyidir Osmangazi
seaside , hoşgeldin reis bizi değerli bilgilerinle aydınlatmana ihtiyacımız var. Nedir bu yeni yol meselesi. Hamza heyecanlı sen karamsar orta yolu bulalım aranızda. İfrat tefrit olmayın vasat iyidir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.