R
resat aktas
Tesekkur ederim kardesim tamamdir50 metre NATO boru hattına birşey izin vermiyor botaş

Tesekkur ederim kardesim tamamdir50 metre NATO boru hattına birşey izin vermiyor botaş
Yerin güzel yer konut gelişim alanı giriyor hayırlı olsunTesekkur ederim kardesim tamamdir![]()
Ben de aynı fikirdeyim. Sadece oralr da değil. Teknosab ın kuzey kısmı söğütpınr esence eğerce yalıçiftlik mesudiye. Buralar hiç konuşulmuyor. Buralar hem teknosab a yakın hemde denize sıfır bölgelerselam millet
konaklı çaylı badırga üvey evlatmı...kimse bahsetmiyor...büyük balıklıda en az 20 adet villa yapılmış,,,yoksa sizin haritalarda gözükmüyormu
Evet 20 tane çok yapılmış Karakoca ya 3300 tane yapılacak konut tam 165 katı bencede büyükbalıklıyı konuşmamız lazımselam millet
konaklı çaylı badırga üvey evlatmı...kimse bahsetmiyor...büyük balıklıda en az 20 adet villa yapılmış,,,yoksa sizin haritalarda gözükmüyormu
Hamza bey çınarlı çeşmealtı mevkisi Subaşı köyünde miCanbaz 2 dönüm taşlık bölgesi canbaz bağlar bölgesi domuz gölleri bölgesi çayırlar bölgesi subaşı bağlar bölgesi çınarlıçeşmealtı mevkisi Karakoca yenibahçeler arka yüzü fırsatları kaçırmayın zaman daralıyor teknosab ilerliyor 5 subatta TOKİ inşaata başlıyacak herkes alın teriyle biriktirdikleri birikimleri doğru bölgelerde değerlendirsin
EvetHamza bey çınarlı çeşmealtı mevkisi Subaşı köyünde mi
Yeriniz beklenti olan bölgede ancak muratlıya yapılması planlanan katı atık tesisi projesi iptal olmazsa bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Bir de yeriniz hızlı tren için istimlak listesinde .Hamza kardeşim daha önceden yazmıştım ancak yorum yapmadınız burayla ilgili dusuncen nedir acaba
Merhaba benim tarlam dağ korusu 2840 parsel de bilgisi olan lar yorum yapabilirmi yeri hakkında
Bursa'da şuan 250 bin tl ye hissesiz imara yakın sıkıntısız yer bulmanız zor. Eğer farklı şehirler düşünürseniz mesaj atabilirsiniz.Ankara'dayım. Bursa doğumluyum. 2 ay kalmışım. Sonra hep Ankara Ve Bursa'ya sadece 3-4 kez gittim. Ailem Ankara'da.
250 bin liraya gelişme aksında olan imarsız tarla önerisi olan var mı ?
Belki buluruz bana yazın ama proje bölgesinde olmazAnkara'da var aslında. Akyurt gibi. Yakacık gibi.
Teşekkür ederim hızlı tren bayaga yukarıdan geçiyor plan da ama ne olur tabi ayrı konuYeriniz beklenti olan bölgede ancak muratlıya yapılması planlanan katı atık tesisi projesi iptal olmazsa bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Bir de yeriniz hızlı tren için istimlak listesinde .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.