A
Ali16
İyi günler subaşı 66 parsel ederi nedir acaba alınır mı imar gelme ihtimali varmı
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Şu an rüzgar alan tüm dağlık bölgerelere rüzgar gülleri yapılıyor ve bu rüzgar santralleri tüm karacabey ovasında var. Subaşı inkaya vs hepsi etkileniyor. Muratlı da yapılacak katı atık tesisi de çok küçük bir alanı kapsayacak. Tokiye en yakın bölgeler muratlı subaşı ve inkaya . En primlenecek bölgeler de bunlar olur benceİnkaya rüzgar güllerinden sonra Muratlı katı atık tesisi çöp geliyor Osmangazi çöpleri geliyor artık muratlıda yatırım olmaktan çıktı kaldı 4 yer hürriyet subaşı canbaz Karakoca her zaman diyorum ve dicem subaşı canbaz konut olacak Karakoca yenibahçeler villla imarı verecekler hürriyet te konut olacak
Ekli dosyayı görüntüle 58263
Matlının topladığı arazilere baya yakın bir yer benim de o bölgede yerim var yatırım yapılabilir imar ihtimali var ama kimse kesin gelecek diyemez.İyi günler subaşı 66 parsel ederi nedir acaba alınır mı imar gelme ihtimali varmı
Katı atık tesisinden 1,5 km yarıçaplı bir daire çizin o bölgede yerleşim olmayacak açıklama bu yönde ki bu da muratlı yerleşiminin kuzeyindeki tüm arazileri etkiliyor .Ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Şu an rüzgar alan tüm dağlık bölgerelere rüzgar gülleri yapılıyor ve bu rüzgar santralleri tüm karacabey ovasında var. Subaşı inkaya vs hepsi etkileniyor. Muratlı da yapılacak katı atık tesisi de çok küçük bir alanı kapsayacak. Tokiye en yakın bölgeler muratlı subaşı ve inkaya . En primlenecek bölgeler de bunlar olur bence
Muratlı ova koruma bölgesinde hatırlatayımBen bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Şu an rüzgar alan tüm dağlık bölgerelere rüzgar gülleri yapılıyor ve bu rüzgar santralleri tüm karacabey ovasında var. Subaşı inkaya vs hepsi etkileniyor. Muratlı da yapılacak katı atık tesisi de çok küçük bir alanı kapsayacak. Tokiye en yakın bölgeler muratlı subaşı ve inkaya . En primlenecek bölgeler de bunlar olur bence
1800 dönümlük alan ve 1.5km çapı var oda en ihtimali bu koku 3 km kadar etki alanı olabilir hamitlerdeki koku balata kadar geliyorBen bu konuda biraz farklı düşünüyorum. Şu an rüzgar alan tüm dağlık bölgerelere rüzgar gülleri yapılıyor ve bu rüzgar santralleri tüm karacabey ovasında var. Subaşı inkaya vs hepsi etkileniyor. Muratlı da yapılacak katı atık tesisi de çok küçük bir alanı kapsayacak. Tokiye en yakın bölgeler muratlı subaşı ve inkaya . En primlenecek bölgeler de bunlar olur bence
Hamza bey Muratlı da taş ocakları hangi mevkide bilginiz var mı acaba. Taş ocakları arasında kalacak deniyor ya o nedenle sormak istedim1800 dönümlük alan ve 1.5km çapı var oda en ihtimali bu koku 3 km kadar etki alanı olabilir hamitlerdeki koku balata kadar geliyor
Haberde bahse konu taş ocakları Kayapa'da yapılması planlanan katı atık tesisinin çevresindeki taş ocakları. Zaten Muratlı'da taş ocağı yok diye biliyorum.Hamza bey Muratlı da taş ocakları hangi mevkide bilginiz var mı acaba. Taş ocakları arasında kalacak deniyor ya o nedenle sormak istedim
Karakoca Yenibahcelerin villa imari bilgisi bir öngörü mü, kesin bilgi mi? O bölgede bir meslek lisesi yapılacağı bilgisi vardı.İnkaya rüzgar güllerinden sonra Muratlı katı atık tesisi çöp geliyor Osmangazi çöpleri geliyor artık muratlıda yatırım olmaktan çıktı kaldı 4 yer hürriyet subaşı canbaz Karakoca her zaman diyorum ve dicem subaşı canbaz konut olacak Karakoca yenibahçeler villla imarı verecekler hürriyet te konut olacak
Ekli dosyayı görüntüle 58263
Buna yorumu olan olur mu? Hamza?Sanayi ve Lojistik Park arasında sıkışan Taşpınar köyü ne olur?
Karacabey belediye başkanı beyanında ticaret alanı olacağı söylemiştiBuna yorumu olan olur mu? Hamza?
500 bin kişilik 150 bin konut demek 3316 Karakoca mevcut sayının 45 katı kadar konut gerekli bunuda Taşpınar hürriyet karakoca subaşı canbaz badırga zor karşılarTEKNOSAB’ın kurulması için Taşpınar köyünden 7 bin dönüm arazi alınmıştı. Köyün ticari alana açılacağının söylenmesinin yanı sıra TEKNOSAB için henüz nereye yapılacağı belli olmayan 500 bin kişilik TOKİ konut projesi de konuşuluyor. Uluabat Gölü Ramsar Sözleşmesi'yle korunan 3 bin dönümlük tarım arazisi kalan Taşpınar köyü muhtarı Fedai İzli, “’Taşpınar’ı ticari alana açıyoruz, büyükşehirin imzasını bekliyoruz’ dediler. 10 bin dönüm tarım alanı varken 3 bin dönüme düştük. 500 bin kişilik konut, 86 dönüm ticari alan projesi olacağı söyleniyor. Burayla Ticaret Sanayi Odası ilgileniyor. Her şeyi kurdular artık. Başlı başına bir ilçe oldular. TEKNOSAB bizim bütün arazileri aldı. Köyde toprak kalmadı” diyor.
600 bin dönümlük bir alan 60 bin hektar 6 bin km2 bir alan lazım saydıklarım yerde okadar tarım arazisi bile yok yaklaşık teknosab tan 8 tane olması gibi birşey 10 katlı bir bloklar olursa o zaman karşılarDaha önce gündeme gelmişti; yeni bir ilçe kurulması çok uzak değil artık. Bölge yakın zamanda çok parlayacak. Tüm yatırımcıları için hayırlı sonuçları olsun inşallah.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.