Kaza yapan B-1856 yerine K1248 verilmiş
Durum baslamadi arıza vermesi fakat arızanın zamanında giderilmesi sonucunda çıkıyordu değil mi? Allah korumuş herkesi. İBB Bakırköy tahsisi de normalde AVR hatlara girmez miydi? Değişik olmuş
Durum baslamadi arıza vermesi fakat arızanın zamanında giderilmesi sonucunda çıkıyordu değil mi? Allah korumuş herkesi. İBB Bakırköy tahsisi de normalde AVR hatlara girmez miydi? Değişik olmuş
Bir ara tüm çıkabilecek şeyleri ve anlamlarını alıntılayarak listelemiştim. O mesajı alıntı giriyorumSitede Detaylı göreve tıklayınca karşılaştığımız bazı yazılar ve anlamları: (tamamı sitenin sahibi @tolga tarafından yazıldı bir araya derliyorum). Bu mesajı sonralarda kullanabilirsiniz.
Kamera müdahale/ Kamera:
"Durum: Baslamadi" veya Başlamadı
Aktiften tamamladıya
GPS hareket tespit
Men Listesi
Sadece arıza değil, herhangi sebeple iptal olan fakat sonradan gerçekleştirilen seferler için. B-1856 kaza yapınca sefer iptal olmuş, sonradan yerine K1248 çalışmış.Durum baslamadi arıza vermesi fakat arızanın zamanında giderilmesi sonucunda çıkıyordu değil mi? Allah korumuş herkesi. İBB Bakırköy tahsisi de normalde AVR hatlara girmez miydi? Değişik olmuş
Ohh dün korkmuştum , dün yatıyordu Allah’ın belası . Dedim yarın da yatarsa net bizde çalışır . Çalışma be , bi kere de bizde olmayıverSemih19-2'nin belalısı
O1264--> 50AT Cebeci-Gazi
bir de sanırım sıkıntılı olduğun mahale yollamışlarOhh dün korkmuştum , dün yatıyordu Allah’ın belası . Dedim yarın da yatarsa net bizde çalışır . Çalışma be , bi kere de bizde olmayıver![]()
Hee Gazi . Orası hakkında ki yorumumu yapmıştım . Daha yaparsam karışır burası . Yazdım , gördüm , biliyorum .( Ne olabileceğini )bir de sanırım sıkıntılı olduğun mahale yollamışlar
Eskiden de, yani 2021'e kadarA-10xx'lerden bugün (pazara özel) 98KM'ye A-1021 verilmiş o da kalkış durağını karıştırmış98KM'nin bir günlükte olsa bu bölgeden araç alması sevindirici. Eskiden ne güzel hepsi çalışırdı 98KM'de
Ekli dosyayı görüntüle 75129
Evet evet, A-10xx'lerin prime zamanlarıydıEskiden de, yani 2021'e kadar
98 hattında çalışırdı CNG'li Cobra'lar bu bölgeye gelmeden önce.
98M hafta sonu BN1 bölgesinden 1 araç alıyorYazmayı unutmuşum bugün durakta beklerken 98M'de C-1647 vardı. Yanımdan geçti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.