428'e lazım o35 P 6073 plakalı Mercedes cornecto körüklü 744 hattında 2 gündür burda Karşıyakada körüklü az olmasına rağmen hafta içi olmasına rağmen tatil hatlarına körüklü veriyor enteresan
Dün 446 da 2 belde görünce dedim Allah yardım etsin 443 dede 1 tane vardı procitylere güven olmuyor herhalde belde ye kadar düştüler428'e lazım o![]()
Evet enteresan normalde sadece İZULAŞ giriyorSabah 32'de Otokar Doruk yakaladım enteresan mı?
Plaka : 35 AOY 505
Not: Ondan sonra Narlıdere'de de 82 ve 5 Conectolarını almış gidiyorlardı
Araç yetmezliği maalesef işte böyle sonuçlar doğuruyorBugün Öğlen 14.40 civarı Ulukent'ten Bostanlı yönünde 428'e bindim araç solo olduğu için dolu geldi bu hatta @dragi35 in dediği gibi solo verilmemeli öğle vakti olmasına rağmen yoğun oluyor
Bugün Öğlen 14.40 civarı Ulukent'ten Bostanlı yönünde 428'e bindim araç solo olduğu için dolu geldi bu hatta @dragi35 in dediği gibi solo verilmemeli öğle vakti olmasına rağmen yoğun oluyor
hayır oradaki sorun eklemli otobüslerin köy içine girememesi o yüzden bazı seferlere solo gönderiliyor, köy içi güzergahı 428'den alınıp 128'e eklense çözülecek.Araç yetmezliği maalesef işte böyle sonuçlar doğuruyor
Aynen ben de tam onu önerecektim zaten sorun orasıhayır oradaki sorun eklemli otobüslerin köy içine girememesi o yüzden bazı seferlere solo gönderiliyor, köy içi güzergahı 428'den alınıp 128'e eklense çözülecek.
428=tıka basa dolulukBugün Öğlen 14.40 civarı Ulukent'ten Bostanlı yönünde 428'e bindim araç solo olduğu için dolu geldi bu hatta @dragi35 in dediği gibi solo verilmemeli öğle vakti olmasına rağmen yoğun oluyor
Aslında 827'deki körüklüler 428'e verilebilir 827 solo ile idare edebilir zaten Bostanlı'dan ve Mavişehir'den boş gidiyor. Şu anda Bostanlı'dayım 827'de sadece 3 4 kişi vardı ama 428'de 2 koltuk harici full doluydu. Köy içine de 128 verilsin 428'in köye girmesinin çok faydası yok zararı daha fazla.Araç yetmezliği maalesef işte böyle sonuçlar doğuruyor
Güzergahında böyle bir hata var daha önce bana da denk gelmişti.Ekli dosyayı görüntüle 81953827 nin Ulukent Aktarmadan Çiğli Belediyeye 78 dakikada ve 32km yol yaparak gelmesinin immmmkanı yok ve bütün 827 seferleri böyle görünüyor
827 820 nin yardımcısı gibi bir şey aslında sabah harmandalı çok kalabalık oluyor buna çok kez şahit olmuştum araçlar çakılı oluyor belirli yerden sonra o yüzden zaten körüklü çalışıyor bide ulu Kooptan bostanlıya giden tek hat 428 i tek çözüm köye girmemesi olacaktırAslında 827'deki körüklüler 428'e verilebilir 827 solo ile idare edebilir zaten Bostanlı'dan ve Mavişehir'den boş gidiyor. Şu anda Bostanlı'dayım 827'de sadece 3 4 kişi vardı ama 428'de 2 koltuk harici full doluydu. Köy içine de 128 verilsin 428'in köye girmesinin çok faydası yok zararı daha fazla.
evet şimdi bende farkettimGüzergahında böyle bir hata var daha önce bana da denk gelmişti.Ekli dosyayı görüntüle 81954
827 bence işlevli bir hat ben bostanlıdan eve dönerken 428 çakılı olduğunda 827 kısmen boş oluyor 827+748,698,848 yapıyorum 428le 1 saat 10 dk sürüyorken827 820 nin yardımcısı gibi bir şey aslında sabah harmandalı çok kalabalık oluyor buna çok kez şahit olmuştum araçlar çakılı oluyor belirli yerden sonra o yüzden zaten körüklü çalışıyor bide ulu Kooptan bostanlıya giden tek hat 428 i tek çözüm köye girmemesi olacaktır
zaten köyde çok inen insan olmuyor 428 köye girmese ve ulukent izbandan köyün içine giden bir sokağa ışıklandırma yapılıp tenha olmaktan uzaklaştırılsa olur aslında827 820 nin yardımcısı gibi bir şey aslında sabah harmandalı çok kalabalık oluyor buna çok kez şahit olmuştum araçlar çakılı oluyor belirli yerden sonra o yüzden zaten körüklü çalışıyor bide ulu Kooptan bostanlıya giden tek hat 428 i tek çözüm köye girmemesi olacaktır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.