Tema düzenleyici

Bugün Hangi ESHOT Hattında Hangi Otobüs Vardı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İzmirli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
35 P 6073 plakalı Mercedes cornecto körüklü 744 hattında 2 gündür burda Karşıyakada körüklü az olmasına rağmen hafta içi olmasına rağmen tatil hatlarına körüklü veriyor enteresan

92de ısuzu var

1000006713.jpg

Sabah 32'de Otokar Doruk yakaladım enteresan mı?

Plaka : 35 AOY 505

Not: Ondan sonra Narlıdere'de de 82 ve 5 Conectolarını almış gidiyorlardı

Bugün Öğlen 14.40 civarı Ulukent'ten Bostanlı yönünde 428'e bindim araç solo olduğu için dolu geldi bu hatta @dragi35 in dediği gibi solo verilmemeli öğle vakti olmasına rağmen yoğun oluyor

Bugün Öğlen 14.40 civarı Ulukent'ten Bostanlı yönünde 428'e bindim araç solo olduğu için dolu geldi bu hatta @dragi35 in dediği gibi solo verilmemeli öğle vakti olmasına rağmen yoğun oluyor
Araç yetmezliği maalesef işte böyle sonuçlar doğuruyor

hayır oradaki sorun eklemli otobüslerin köy içine girememesi o yüzden bazı seferlere solo gönderiliyor, köy içi güzergahı 428'den alınıp 128'e eklense çözülecek.

Aslında 827'deki körüklüler 428'e verilebilir 827 solo ile idare edebilir zaten Bostanlı'dan ve Mavişehir'den boş gidiyor. Şu anda Bostanlı'dayım 827'de sadece 3 4 kişi vardı ama 428'de 2 koltuk harici full doluydu. Köy içine de 128 verilsin 428'in köye girmesinin çok faydası yok zararı daha fazla.

IMG_1407.jpeg
827 nin Ulukent Aktarmadan Çiğli Belediyeye 78 dakikada ve 32km yol yaparak gelmesinin immmmkanı yok ve bütün 827 seferleri böyle görünüyor

Aslında 827'deki körüklüler 428'e verilebilir 827 solo ile idare edebilir zaten Bostanlı'dan ve Mavişehir'den boş gidiyor. Şu anda Bostanlı'dayım 827'de sadece 3 4 kişi vardı ama 428'de 2 koltuk harici full doluydu. Köy içine de 128 verilsin 428'in köye girmesinin çok faydası yok zararı daha fazla.
827 820 nin yardımcısı gibi bir şey aslında sabah harmandalı çok kalabalık oluyor buna çok kez şahit olmuştum araçlar çakılı oluyor belirli yerden sonra o yüzden zaten körüklü çalışıyor bide ulu Kooptan bostanlıya giden tek hat 428 i tek çözüm köye girmemesi olacaktır

Güzergahında böyle bir hata var daha önce bana da denk gelmişti.Ekli dosyayı görüntüle 81954
evet şimdi bende farkettim
827 820 nin yardımcısı gibi bir şey aslında sabah harmandalı çok kalabalık oluyor buna çok kez şahit olmuştum araçlar çakılı oluyor belirli yerden sonra o yüzden zaten körüklü çalışıyor bide ulu Kooptan bostanlıya giden tek hat 428 i tek çözüm köye girmemesi olacaktır
827 bence işlevli bir hat ben bostanlıdan eve dönerken 428 çakılı olduğunda 827 kısmen boş oluyor 827+748,698,848 yapıyorum 428le 1 saat 10 dk sürüyorken
827 ile 1 saat 20dk sürüyor çünkü tüm duraklards durmuyor 428 gibi
827 harmandalıda cadde üzerinde oturan insanlar içinde çok faydalı 820 geliyor arkasından 2-5dk sonra 827 geliyor kaçıranlar biniyor.

zaten köyde çok inen insan olmuyor 428 köye girmese ve ulukent izbandan köyün içine giden bir sokağa ışıklandırma yapılıp tenha olmaktan uzaklaştırılsa olur aslında

Geri
Üst Alt