Yaşlıların korkulu Rüyası"Belde Cehennemi" özellikler:klimasız yüksek tabanlı ama Procırttan da Titreyensadan kaliteliBugün 136'da çok Belde gördüm. Önceden bu kadar denk gelmemiştim.
Bugün 853'te 2012 Procity vardı bindim ve yarım saat yolculuk cehennem gibi oldu. Kliması çalışmıyordu sadece camlardan arada esen rüzgarla çok az serinlik geliyor. Sonra da İztaşıt'ın Otokar Kent'ine bindim oh ne güzel çok soğuk olmasa da iyiydi serindi biraz.Yaşlıların korkulu Rüyası"Belde Cehennemi" özellikler:klimasız yüksek tabanlı ama Procırttan da Titreyensadan kaliteli
Mersinlinşn kentlerinön kliması da bitikBugün 853'te 2012 Procity vardı bindim ve yarım saat yolculuk cehennem gibi oldu. Kliması çalışmıyordu sadece camlardan arada esen rüzgarla çok az serinlik geliyor. Sonra da İztaşıt'ın Otokar Kent'ine bindim oh ne güzel çok soğuk olmasa da iyiydi serindi biraz.
2009 mu 2012 mi?470'de Pronun prosu Protırt vardır.
Binecekler binmesin
092009 mu 2012 mi?
Az önce baktım giren araçlardan biri 08-160 (35 BKJ 46) 3-4 aydır sefere girmiyordu diğeri de 08-161 (35 BKJ 52) normalde Çiğli garajının otobüsü 4 ay önce 502'ye destek için gelmişti kaza yaptı geçen ay geri gelmişti.Bugün 136'da çok Belde gördüm. Önceden bu kadar denk gelmemiştim.
Oha gidip bakacağım
Denk gelirsen fotoğrafını çekersin o zamanOha gidip bakacağım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.