A
Ata Bey
Entetesanlıklar serisine saçma sapan hatlarda saçma sapan otobüslerHoşbulduk reis niye gülüyon![]()

Entetesanlıklar serisine saçma sapan hatlarda saçma sapan otobüslerHoşbulduk reis niye gülüyon![]()
He evet öyle 505 sultan attım dünEntetesanlıklar serisine saçma sapan hatlarda saçma sapan otobüsler![]()
879da da bza 446 var945 Connecto var (24 model)
Plaka 35 BZA 442
481 güzergahından solo araç geçemez481'e MAN vermişler![]()
Ben de geçemez diye biliyordum ama Instagramda paylaşanlar vardı orada gördüm girmemesi gerek yolu çok kötü481 güzergahından solo araç geçemez
Eshot delirdi Bornovaya Man verirlerse şaşırmam481'e MAN vermişler![]()
Önce bi konağa gelsinEshot delirdi Bornovaya Man verirlerse şaşırmam
Zaten 253'e veriyorlarÖnce bi konağa gelsin
Yakın vakitte bi 19'a da girse şunlar...Zaten 253'e veriyorlar
557'ye ADD332 Sultan 662'ye de ADD341 Sultanı vermişler seferleri kıstınız bari Belde verin yazın bile eksikse kışı düşünemiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.