Tema düzenleyici

Birleştirilmesi Gereken İett Hatları

Yanlış başlığa yazmışım buraya olacaktı.
Bunlar nasıl birleşecekki ?
Yanlış yere attığında okuyup okuyup anlam veremiyodum . Şimdi anladım . Ve dediğin gibi D grubu asla gelmez buraya . Adamlar zaten 36L-Z-G den kurtulmaya çalışıyor .
He ama olsa belki işe yarar nasıl olsa Habiplerden filan Zincirlikuyuya direk olarak ulaşım yok .
Ayrıca benim işime gelirdi 😍 iki aktarma yerine bir tane yapardım

Son düzenleme:
50D, TM20 olmalı bence.
Bence TM4 bu olup Göktürk 50G olmaya devam etmeliydi. (TM3 ile güzergahı çok benzer diye)

50D'de ayrıca TM3'te görülen problem var. Hattı neredeyse hiç kimse Kağıthane Metro öncesi kullanmıyor. (ayazağa yönünde) Veya 41Y geri açılsın ama Hasköy'den gitsin.

Son düzenleme:
Konu sahibi
152 - 50H - 50B
Zekeriyaköy - Bakırköy. Hiç dalga geçmeyin bayağı işe yarar, M2’nin rahatlaması muhtemel.
Toplam seyahat süresinin 3 saat olacağı bir hattı İETT’nin açacağını sanmam. Birleştirilmiş hali 1 saati geçmeyen hatları önermek daha gerçekçi olur.

152 - 50H - 50B
Zekeriyaköy - Bakırköy. Hiç dalga geçmeyin bayağı işe yarar, M2’nin rahatlaması muhtemel.
Silahtarağa’dan Bakırköy’e gideceğim (otobüsün Zekeriyaköy’den gelmesini bekliyorum)
IMG_6628.jpeg

Birleştirme önerisi değil ama şöyle olsa daha iyi olurdu;

98S'nin her iki yönde de güzergahı 79Y-89A gibi olmalı

Kanarya Mezarlığı - Papatya - Menekşe - Gümrük - Halkalı Marmaray geçecek şekilde ondan sonra kendi yolu olacak şekilde olsa daha verimli olur

Geri
Üst Alt