Tema düzenleyici

Birleştirilmesi Gereken İett Hatları

Yanlış başlığa yazmışım buraya olacaktı.
Bunlar nasıl birleşecekki ?
Yanlış yere attığında okuyup okuyup anlam veremiyodum . Şimdi anladım . Ve dediğin gibi D grubu asla gelmez buraya . Adamlar zaten 36L-Z-G den kurtulmaya çalışıyor .
He ama olsa belki işe yarar nasıl olsa Habiplerden filan Zincirlikuyuya direk olarak ulaşım yok .
Ayrıca benim işime gelirdi 😍 iki aktarma yerine bir tane yapardım

Son düzenleme:
Konu sahibi
152 - 50H - 50B
Zekeriyaköy - Bakırköy. Hiç dalga geçmeyin bayağı işe yarar, M2’nin rahatlaması muhtemel.
Toplam seyahat süresinin 3 saat olacağı bir hattı İETT’nin açacağını sanmam. Birleştirilmiş hali 1 saati geçmeyen hatları önermek daha gerçekçi olur.

152 - 50H - 50B
Zekeriyaköy - Bakırköy. Hiç dalga geçmeyin bayağı işe yarar, M2’nin rahatlaması muhtemel.
Silahtarağa’dan Bakırköy’e gideceğim (otobüsün Zekeriyaköy’den gelmesini bekliyorum)
IMG_6628.jpeg

Birleştirme önerisi değil ama şöyle olsa daha iyi olurdu;

98S'nin her iki yönde de güzergahı 79Y-89A gibi olmalı

Kanarya Mezarlığı - Papatya - Menekşe - Gümrük - Halkalı Marmaray geçecek şekilde ondan sonra kendi yolu olacak şekilde olsa daha verimli olur

86v hattı mevcutta olan 50v hattı ile birleştirilebilir bence 86v deki araclar 50v ye geçer veya çevredeki ihtiyacı olan diğer hatlara dagıtılabilir araçlar
86V kullanılıyor . Vezneciler’e giden en yoğun hatlardan biri . Bir kaç kez bindim ve aşırı kalabalıktı ( öğlen 11 civarı 3 kez bindim )

Tabi sizin dediğinizde doğru . Aynı durakları kulanan 50V var zaten . Olabilirdi ama 86V’nin asıl amacı Eyüpsultan’da oturan insanların 50V gibi yeteri kadar kalabalık olan bir hattı beklememesi

Son düzenleme:
Konu sahibi
76V ile E-57 birleştirilip yolu 76V nin son durağından geçicek şekilde düzenlense nasıl olur?
Çok uzun olur. 76V’nin Vaditepe ve Ispartakule için ekspres çalışan depar saatleri var. Bölgeden yeterince Bakırköy yolcusu talebi olsaydı E-57 de Taksim hattı gibi Ispartakule, Bahçeşehir diye bölünürdü.

Geri