Tema düzenleyici

Bir Zamanlar Popüler Olan, Şimdi Kimsenin Açmadığı Bilgisayar Programları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Skype.
Yahoo! Messenger.
AOL. Instant Messenger (AIM)
Arama Motorlarından:
Yahoo!
AOL.
Ask Search
Tarayıcı:
Netscape
Konqueror (KDE)
Epiphany (GNOME)
İşletim Sistemleri:
Windows 8
Windows Vista
Windows 9x
Windows 8?
Kimsenin kullanmadığı bir işletim sistemi değil ki? Halen eski laptoplarda aktif olarak var (biraz nadir).

Ek olarak benim de yarı-aktif kullandığım işletim sistemi olur kendisi :)

Windows 95/98/2000 yazmanız IT hakkında bilgi eksiğiniz olduğu anlamına geliyor olabilir.
Özellikle de yabancı devlet dairelerinde 95/98 (çoğunlukla XP) sistemler aktif olarak çalışıyor. :)

Oyun örneği vereyim;
GoodGame Stüdyolarının eski flash oyunları, Club Penguin.

Benim kullanmadığım ama yaşı büyük forumdaşların bileceği;
Limewire

Windows 8?
Kimsenin kullanmadığı bir işletim sistemi değil ki? Halen eski laptoplarda aktif olarak var (biraz nadir).

Ek olarak benim de yarı-aktif kullandığım işletim sistemi olur kendisi :)

Windows 95/98/2000 yazmanız IT hakkında bilgi eksiğiniz olduğu anlamına geliyor olabilir.
Özellikle de yabancı devlet dairelerinde 95/98 (çoğunlukla XP) sistemler aktif olarak çalışıyor. :)

Oyun örneği vereyim;
GoodGame Stüdyolarının eski flash oyunları, Club Penguin.

Benim kullanmadığım ama yaşı büyük forumdaşların bileceği;
Limewire
Windows 8’i 8.1 varken kullanmak çok değişik bir tercih. Pazar payı en düşük windows olabilir

WordPad’i nasıl unuttuk ya. 2005 gibi okulda ilk defa bilgisayar dersi aldığımda genellikle Windows 98 kuruluydu. WordPad ve Paint kullanırdık. :D WordPad yerine “Office” programları kullanıldığı için WordPad hep gölgede kalmıştı. Popülerdi demek pek doğru olmaz bu yüzden tabii. Windows 95 ile eklenmiş ve en son da Windows 11’in bir güncellemesinde sistemden kaldırıldı.

Son düzenleme:
Bence Unutulmuş Programlar:
1- Windows Live Messenger
2- Microsoft Internet Explorer
3- Macromedia'nın Adobe 'ye Kaptırdığı Programlar (Dreamweaver, Photoshop, Fireworks, Flash Editor, Flash Player, Illustrator, vb.)
4- NetSupport School ve NetSupport Manager (Okullardaki Laboratuvar Bilgisayarlarının Olmazsa olmazı Programlar)
5- Symantec pcAnywhere
6- Xear Audio Center
net support'u hala okullar kullanıyor.
internet explorer'in yerini edge aldı.
photshop flash editor ve player ıllustrator hala kullananlar var.

Geri