Windows 8?Skype.
Yahoo! Messenger.
AOL. Instant Messenger (AIM)
Arama Motorlarından:
Yahoo!
AOL.
Ask Search
Tarayıcı:
Netscape
Konqueror (KDE)
Epiphany (GNOME)
İşletim Sistemleri:
Windows 8
Windows Vista
Windows 9x
Windows 8’i 8.1 varken kullanmak çok değişik bir tercih. Pazar payı en düşük windows olabilirWindows 8?
Kimsenin kullanmadığı bir işletim sistemi değil ki? Halen eski laptoplarda aktif olarak var (biraz nadir).
Ek olarak benim de yarı-aktif kullandığım işletim sistemi olur kendisi
Windows 95/98/2000 yazmanız IT hakkında bilgi eksiğiniz olduğu anlamına geliyor olabilir.
Özellikle de yabancı devlet dairelerinde 95/98 (çoğunlukla XP) sistemler aktif olarak çalışıyor.
Oyun örneği vereyim;
GoodGame Stüdyolarının eski flash oyunları, Club Penguin.
Benim kullanmadığım ama yaşı büyük forumdaşların bileceği;
Limewire
Win8 serisi diye anladım.Windows 8’i 8.1 varken kullanmak çok değişik bir tercih. Pazar payı en düşük windows olabilir
8 ile 8.1 istatistiklerde ayrı tutuluyor diye hatırlıyorumWin8 serisi diye anladım.
Win9 diye anılan Win8.1SP2 kullanıyorum normalde.
Pazar payı en düşük Windows yanlış hatırlamıyorsam ME (millenium edition) olması lazım.
Bir kez denemiştim, OBS'i keşfedince de bir daha elimi sürmedim.Zannediyorum Fraps’i de artık kullanan neredeyse yoktur. Bir zahmet yani.![]()
net support'u hala okullar kullanıyor.Bence Unutulmuş Programlar:
1- Windows Live Messenger
2- Microsoft Internet Explorer
3- Macromedia'nın Adobe 'ye Kaptırdığı Programlar (Dreamweaver, Photoshop, Fireworks, Flash Editor, Flash Player, Illustrator, vb.)
4- NetSupport School ve NetSupport Manager (Okullardaki Laboratuvar Bilgisayarlarının Olmazsa olmazı Programlar)
5- Symantec pcAnywhere
6- Xear Audio Center
Adobe flashta oyun geliştiren mi kadınet support'u hala okullar kullanıyor.
internet explorer'in yerini edge aldı.
photshop flash editor ve player ıllustrator hala kullananlar var.
oyun değilde grafik tabanlı kullanan var flash ıAdobe flashta oyun geliştiren mi kadı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.