Yaz aylarında sadece içine serinlemek için bile binmişliğim var. Çok terlediyseniz ve serinlemek istiyorsanız kesinlikle beklemenizi tavsiye ederimAkia lar çok konforlu ben memnunum ...
Yaz aylarında sadece içine serinlemek için bile binmişliğim var. Çok terlediyseniz ve serinlemek istiyorsanız kesinlikle beklemenizi tavsiye ederimAkia lar çok konforlu ben memnunum ...
Hem kliması iyi hem de karizmatik araçYaz aylarında sadece içine serinlemek için bile binmişliğim var. Çok terlediyseniz ve serinlemek istiyorsanız kesinlikle beklemenizi tavsiye ederim
Maalesef. Çünkü her tarafı yandı.Kül oldu metrobüs
Yaralı bile olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. Yangından dolayı seferler durunca nasıl ulaşımda durdu. İstanbulda her şeye dokunursun ama Metrobüs ve Marmaray'a dokunmazlar. Ulaşım yükünün çok büyük kısmını taşıyorlarMetrobüs kaldırılsın sesleri yine yükselecek bu olaydan sonra
Hatta şöyle abartayım. Güncel otobüs hatların çoğunu kapatırlar metrobüse yine dokunmazlarYaralı bile olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. Yangından dolayı seferler durunca nasıl ulaşımda durdu. İstanbulda her şeye dokunursun ama Metrobüs ve Marmaray'a dokunmazlar. Ulaşım yükünün çok büyük kısmını taşıyorlar
Capacity'lerin çoğuna ZF Ecolife şanzıman takıldı. Araçlar daha seri hale geldi. Bu şanzımanlar gereksiz yere motoru bağırtmıyor. Böylece motor ile şanzımandaki hararet durumu daha aza indirildi. Bir de bazı Capacity'lere elektrikli radyatör fanı takılmış.Capacity'leri severim fakat daha konforlu ve güvenli yolculuk için yenilenmeleri gerektiğini düşünüyorum. Conecto lar da dış hatlara verilerek çalışma süreleri daha aza indirilebilir.
Metrobüsteki Conecto'ların metrobüsten çıkması için yeni metrobüs alımı yapılması lazım. En az 200 adet daha yeni metrobüs alınması lazım.
Valla bu yıl içerisinde zor çünkü İBB'ye yönelik operasyonlardan dolayı bir de üstüne Akia'nın iflasın eşiğine gelmesinden dolayı yeni metrobüs alınma ihtimali düşük. Akia firmasının sahipleri de İmamoğlu'na yakınlığıyla biliniyor ve geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmışlardı.Akia'nın konkordato ilan etmesinin sebebi bu olabilir.Bu yıl içerisinde alım olursa filonun büyük bir kısmı yenilenmiş olur o zaman.
İtfaiye nerede?Maalesef çok kötü bir şekilde yanmış. Umarım yaralı/vefat yoktur
Ekli dosyayı görüntüle 72449
Ekli dosyayı görüntüle 72450
Video kaynak: istanbulduysun instagram sayfası
İstanbul trafiğinde teleport atamazlar. En kısa sürede yetişip söndürdülerİtfaiye nerede?