Tema düzenleyici

Beylikdüzü- Söğütlüçeşme Metrobüs Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Metrobüs ile aktarma imkanı olan raylı sistemler:
Küçükçekmece'de Marmaray ile
Yenibosna'da M9 ile
Şirinevler'de M1a ile
İncirli'de M3 ile
Zeytinburnu'nda M1a ile
Cevizlibağ'da T1 ile
Edirnekapı'da T4 ile
Mecidiyeköy'de M7 ile
Gayrettepe'de M2 ve M11 ile ile
Altunizade'de M5 ile
Uzunçayır'da M4 ile
Söğütlüçeşme'de Marmaray ile
Durak anonslarında bazı duraklarda aktarma anonsu var ama bazilarinda yok

Metrobüs aracı Zincirlikuyu'da

rsz_20240902_110204.jpg

İadelerinizi unutmayın

Ben Ankara'da oturduğumdan metrobüse ancak İstanbul'a gittiğimde , o da bazen kullanılırm. En son iki önceki kurban bayramı zamanı tam parkur kullandım. Onda bile iadeye bastım :)

Ben metrobüsü YHT sürecinin devamı olarak görüyorum. Metrobüs bağlantısı sayesinde, Tüyap'a kadar YHT var kabul ediyorum. Orada da 76TM'ye zamanında denk geldim mi, AŞTİ-Bayrampaşa süresi kadar sürede AnkYHT-Tepekent gidiyorum. Gerçi neredeyse 2 yıldır uygulamadım ama, uygulamam gerekse böyle yaparım.

Kalabalıkta benim de bindiğim oldu ama, her ne kadar şikayetçi olunsa da metrobüs İstanbul için büyük nimet.

Uzunçayır durağında ; araçta oturacak yer bulabildim sizlere de tavsiye ederim . Muhtemelen Acıbadem den sonra yer bulmak zor olabilir.

Ben genelde iki başlangıçtan birinde bindiğim için hep oturdum. Ama Perpa'dan Marmarapark'ın oradaki durağa kadar ayakta gitmişliğim de var.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Gebze Sultanbeyli Kavacık otoban dan Esenyurt ikinci metrobüs olması lazım

Oraya niye gitsin ki. Yetki alanı dışında. Tamam, İstanbul ve Kocaeli'nin birbirlerinin sınırına giren ya da geçen bazı istisna hatları var ama, metrobüs yapacak kadar da değil hani.

Olursa Böyle Olabilir:
Esenkent - Bahçeşehir - Tahtakale - Altınşehir - Olimpiyat - İETT İkitelli Garajı - İkitelli - İSTOÇ - Göztepe - 42 Evler - Giyimkent - Cumhuriyet Mahallesi - Karayolları - Gazi - Binevler - 5. Levent - Hasdal - Kağıthane - Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Seyrantepe - FSM - Kavacık - Hekimbaşı - Dumlupınar - İnkılap - Ümraniye - Armağanevler - Çamlık - Yenişehir - Yeni Çamlıca - Dudullu - Ferhatpaşa - Büyükbakkalköy - Sancaktepe - Akpınar - Hasanpaşa - Sultanbeyli - Fatih Mahallesi - Hamidiye - Akşemsettin - Harmandere - Sabiha Gökçen
1742508688784.png

Bugün Uzunçayır dan karşıya geçtim .. ; hava soğuk olmamasına rağmen ya ısıtıcı açıktı ya da aracın normal ısısı ısıcaktı . Rahat karşıya geçtim onun dışında ; yer de buldum

20250331_114244.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt