Tema düzenleyici

Balıkesirde Gerçekleşen 6.1 Büyüklüğündeki Deprem

Ben sanmıyorum , 6,1 çok kolay bina yıkamaz . Ancak hasar verebilir . Çok eski binalar yıkılır . Tabi Türkiye şartlarında yapılan binalarda en yeni bina bile malzeme çalınarak yapıldığı için , şaşırmıyorum
Zaten Balıkesir’de coğrafi olarak yatan olduğu için eski evlerin çoğu taş ile tahta karışık oluyor

İnşallah canım ülkemde, gelecekte yıkıcı depremler olmaz, ama olursa da, inşallah güzel insanlarımın arasında, şöyle bir konuşma geçer:

Çocuk : Anne çok şiddetli deprem oluyor.

Anne : Evet yavrum, çok şiddetli, ama korkma, evlerimiz 12 şiddetindeki depreme bile dayanabilir. Pencereden baksana karşı binalardaki komşularımız camda kahvelerini yudumluyorlar.

Çocuk : Evet herkes sakin, haberlerde de söyledi 7,2 şiddetinde olmuş. Çok şükür yıkılan bina ve can kaybı yokmuş.

Anne: Çok şükür yavrum, çok şükür...

Son düzenleme:
Cok kapan tutun yapan var mi aramizda?
Biz direk sokaga ciktik mahallece
Eğer çıkışa yakınsan , yani 1.katta filansan hiç uğraşma direkt olarak kaç . Ama yukarılarda oturuyorsan bunu yapmak zorundasın . Kaç kişi yapmıştır bunu ? Bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum

Eğer çıkışa yakınsan , yani 1.katta filansan hiç uğraşma direkt olarak kaç . Ama yukarılarda oturuyorsan bunu yapmak zorundasın . Kaç kişi yapmıştır bunu ? Bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum
Bencede herkes bakisiyor allah allah diyor kimisi videoya cekiyor degisik bir ulkeyiz

Geri
Üst Alt