17 ağustos beklenen büyük deprem yaşanana dek unutulmayacak. Hatta ondan sonra da unutulmayacak17 Ağustos'u unuttukları gibi 6 Şubatı'da yavaş yavaş unutacaklar.
17 ağustos beklenen büyük deprem yaşanana dek unutulmayacak. Hatta ondan sonra da unutulmayacak17 Ağustos'u unuttukları gibi 6 Şubatı'da yavaş yavaş unutacaklar.
Zaten Balıkesir’de coğrafi olarak yatan olduğu için eski evlerin çoğu taş ile tahta karışık oluyorBen sanmıyorum , 6,1 çok kolay bina yıkamaz . Ancak hasar verebilir . Çok eski binalar yıkılır . Tabi Türkiye şartlarında yapılan binalarda en yeni bina bile malzeme çalınarak yapıldığı için , şaşırmıyorum
23 Ekim zaten ne ki?17 Ağustos'u unuttukları gibi 6 Şubatı'da yavaş yavaş unutacaklar.
Evka-4 civarlarında hissedilmemiş.Bizde fena sallansuk ki tepede oturuyoz
yollar kapanmışsa görürsün.Haber alamıyoruz ne demek ya yıl olmuş 2025 Balıkesir de o kadar jandarma karakolu var yani komikler
6.1 depremde baz istasyonu yıkılmazyollar kapanmışsa görürsün.
Bölgede Baz İstasyonları Sarsıntıdan dolayı kesilmiş olabilir.
Ataturk Mah sqlladi baya Evka4un altiEvka-4 civarlarında hissedilmemiş.
Baz istasyonu Kesilir. Gücü Kesilebilir6.1 depremde baz istasyonu yıkılmaz
23 Ekim 2011 Van Depremi.23 Ekim zaten ne ki?
Burda çok hissedilmedi pcden kalkmadım ben avizeyle bakıştık o kadarCok kapan tutun yapan var mi aramizda?
Biz direk sokaga ciktik mahallece
Eğer çıkışa yakınsan , yani 1.katta filansan hiç uğraşma direkt olarak kaç . Ama yukarılarda oturuyorsan bunu yapmak zorundasın . Kaç kişi yapmıştır bunu ? Bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorumCok kapan tutun yapan var mi aramizda?
İnsan panik oluyor ve yapamıyorki.Cok kapan tutun yapan var mi aramizda?
Nasıl olumsuz durum yok ? Yıkılan binalar yok mu ? Sadece can kaybından mı bahsediyorlar acaba ?
Bencede herkes bakisiyor allah allah diyor kimisi videoya cekiyor degisik bir ulkeyizEğer çıkışa yakınsan , yani 1.katta filansan hiç uğraşma direkt olarak kaç . Ama yukarılarda oturuyorsan bunu yapmak zorundasın . Kaç kişi yapmıştır bunu ? Bir elin parmağını geçeceğini sanmıyorum
Can kaybı açısındandır yıkımlar varNasıl olumsuz durum yok ? Yıkılan binalar yok mu ? Sadece can kaybından mı bahsediyorlar acaba ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.