Tema düzenleyici

Balıkesirde Gerçekleşen 6.1 Büyüklüğündeki Deprem

Başlıkla alakası yok biliyorum fakat , sizce böyle bir depremin , İstanbul’da beklenen büyük depremi tetikleme olasılığı var mıdır ? Biliyorum aynı fay üzerinde değiller fakat küçük bir deprem de değil ayrıca İstanbul’un bir kısmını da etkilemiş . Böyle bir şey mümkün mü ?

Başlıkla alakası yok biliyorum fakat , sizce böyle bir depremin , İstanbul’da beklenen büyük depremi tetikleme olasılığı var mıdır ? Biliyorum aynı fay üzerinde değiller fakat küçük bir deprem de değil ayrıca İstanbul’un bir kısmında etkilemiş . Böyle bir şey mümkün mü ?
Hiç belli olmayabilir Hocam yani olacağı varsa olur zaten biz tedbirimizi alacağız gerisi Allahtan

Başlıkla alakası yok biliyorum fakat , sizce böyle bir depremin , İstanbul’da beklenen büyük depremi tetikleme olasılığı var mıdır ? Biliyorum aynı fay üzerinde değiller fakat küçük bir deprem de değil ayrıca İstanbul’un bir kısmını da etkilemiş . Böyle bir şey mümkün mü ?
Bu büyüklükte 23 Nisanda İstanbulda Oldu Şimdi Balıkesirde Daha sonra Ne tarafa gideceğini İnsan Anlıyor.

Ben sanmıyorum , 6,1 çok kolay bina yıkamaz . Ancak hasar verebilir . Çok eski binalar yıkılır . Tabi Türkiye şartlarında yapılan binalarda en yeni bina bile malzeme çalınarak yapıldığı için , şaşırmıyorum
6 şubatta her şey yıkılmışken ortada dimdik duran züccaciyeci ve üstündeki apartman vardı (nerede tam hatırlamıyorum galiba kahramanmaraş)

Konu sahibi
Ben sanmıyorum , 6,1 çok kolay bina yıkamaz . Ancak hasar verebilir . Çok eski binalar yıkılır . Tabi Türkiye şartlarında yapılan binalarda en yeni bina bile malzeme çalınarak yapıldığı için , şaşırmıyorum
İbrahim tek takip ettiğim güvenilir gazeteci. Belediye başkanı canlı yayına bağlandı. Merkez yer köy yerleşim yeri olduğu için yapılar çok eski

Geri
Üst Alt