Tema düzenleyici

Balıkesirde Gerçekleşen 6.1 Büyüklüğündeki Deprem

Başlıkla alakası yok biliyorum fakat , sizce böyle bir depremin , İstanbul’da beklenen büyük depremi tetikleme olasılığı var mıdır ? Biliyorum aynı fay üzerinde değiller fakat küçük bir deprem de değil ayrıca İstanbul’un bir kısmını da etkilemiş . Böyle bir şey mümkün mü ?

Başlıkla alakası yok biliyorum fakat , sizce böyle bir depremin , İstanbul’da beklenen büyük depremi tetikleme olasılığı var mıdır ? Biliyorum aynı fay üzerinde değiller fakat küçük bir deprem de değil ayrıca İstanbul’un bir kısmında etkilemiş . Böyle bir şey mümkün mü ?
Hiç belli olmayabilir Hocam yani olacağı varsa olur zaten biz tedbirimizi alacağız gerisi Allahtan

Başlıkla alakası yok biliyorum fakat , sizce böyle bir depremin , İstanbul’da beklenen büyük depremi tetikleme olasılığı var mıdır ? Biliyorum aynı fay üzerinde değiller fakat küçük bir deprem de değil ayrıca İstanbul’un bir kısmını da etkilemiş . Böyle bir şey mümkün mü ?
Bu büyüklükte 23 Nisanda İstanbulda Oldu Şimdi Balıkesirde Daha sonra Ne tarafa gideceğini İnsan Anlıyor.

Bu büyüklükte 23 Nisanda İstanbulda Oldu Şimdi Balıkesirde Daha sonra Ne tarafa gideceği belli değil.
Deprem uzmanı değilim hocam, ben anlamıyorum maalesef . Ayrıca depreme hiç belli olmaz , hiç beklemediğimiz bir yeri bile vurabilir

Ben sanmıyorum , 6,1 çok kolay bina yıkamaz . Ancak hasar verebilir . Çok eski binalar yıkılır . Tabi Türkiye şartlarında yapılan binalarda en yeni bina bile malzeme çalınarak yapıldığı için , şaşırmıyorum
6 şubatta her şey yıkılmışken ortada dimdik duran züccaciyeci ve üstündeki apartman vardı (nerede tam hatırlamıyorum galiba kahramanmaraş)

Konu sahibi
Ben sanmıyorum , 6,1 çok kolay bina yıkamaz . Ancak hasar verebilir . Çok eski binalar yıkılır . Tabi Türkiye şartlarında yapılan binalarda en yeni bina bile malzeme çalınarak yapıldığı için , şaşırmıyorum
İbrahim tek takip ettiğim güvenilir gazeteci. Belediye başkanı canlı yayına bağlandı. Merkez yer köy yerleşim yeri olduğu için yapılar çok eski

Geri
Üst Alt